[+]:
- Grafika - w zasadzie co do niej nie mam zastrzeżeń - jak wygląda u mnie na medium można zobaczyć na screenach, które umieściłem wczoraj. (Jak włączyłem high to wyglądał tak: http://img120.imageshack.us/img120/2892/fulloljd5.jpg )
- Muzyka - tutaj świetna muzyczka trzymająca klimacik
- Fabuła - wydaję się być w porządku, na ten czas co grałem zdąża już wciągnąć
- Ciekawie rozpracowany ekwipunek, dziennik, mapa itp.
[-]:
- Walka - TRAGEDIA! - Po pierwsze walka zazwyczaj ogranicza się do klikania lpm, jeśli zaczniesz walkę dobrze to jesteś wstanie nawalać przeciwnika cały czas a on nie może Ci nic zrobić - (nie?)stety działa to również na odwrót - jeśli przeciwnik zaatakuje pierwszy zazwyczaj wywraca - kilka ataków i po Tobie, nie zdążysz nic zrobić, podobnie jak walczy się z kilkoma orkami naraz - w jednym momencie atakuje tylko jeden z nich
- AI - kolejne nie porozumienie, trochę się tyczy w/w punktu, ale także wszystko wynosić można skąd popadnie, raz tylko strażnik mnie spytał "Zginęło nam kilka rzeczy, wiesz coś o tym? - Nie" i koniec... ogólnie postacie raczej stoją w miejscu rzadko się ruszają, zazwyczaj to jak się ściemnia to idą spać albo przy ognisku siadają
Dodatkowo:
- Wszystkie podstawowe orki można ciachać bez problemu, raz zawędrowałem za daleko i natrafiłem na elite - z tym już gorzej
- Kasa - dużo się jej przelewa i za nauczenie się czegokolwiek trzeba płacić też sporo
- Walki między mobkami, np. wilk - ścierwojad itp
Podsumowując mam nadzieję że wyjdzie jakiś patch poprawiający te błędy. Fajnie się co prawda gra, ale było by jeszcze lepiej gdyby nie było tych błędów. Grałem na razie jakieś 5h, trochę jeszcze pewnie pogram to coś tu dopiszę ;]