fajnie się zapowiada, tylko Bezimienny bez kitki . Dziwne jest to, że w polskiej wersji naszej drużynie z GII, czyli Miltenowi Diegowi i innym zmieniły się głosy i czy Milten miał szatę Arcymaga Ognia?? . Grafika cudowna, szczególnie gdy jeden ze ścierwojadów padł trupem i ześlizgnął się po zboczu, bardzo realistycznie. Tylko trochę trudno jest mi strzelać z łuku, bo nie ma automatycznego celowania, trzeba samemu namierzać wroga SZKODA. W sumie całkiem spoko.
Właśnie dobrze, że trzeba namierzać samemu. Nie musisz czekać na farta by trafić, a samemu celując możesz trafić zawsze, nawet w biegnącego prostopadle.
A co do ragdolla, to wcale nie jest aż taki super. To już raczej standard, a ciała często śmiesznie podskakują po śmierci.
Tak czy siak gra jest świetna gram w edycje kolekcjonerska, trudno sie od kompa oderwać, jeśli chodzi o świat jest nieporównywalnie lepszy niż w poprzednich częściach, klimat tez niezły czasami jednak myślę ze trochę mu brakuje do tego z jedynki. Gra roku!! Faktycznie system walki trochę dziwniejszy i lekko głupawe Al ale mimo to świetnie sie gra. Nie mowie juz o łowiectwie które jest super do tej pory w żadnej grze takiego fajnego systemu nie zrobili
Gryyyy *rzuca mychą o ścianę* Nienawidzę neo... Ściągałem sobie pliczek do dema... Cztery godzinki trwało i neo mi sie rozłączyło *uderza pięścią w blat biurka* Na 92% ściągania. Próbowałem wznowić ale kupę mi to dało. Musze od nowa próbować *zrezygnowany*
Nie no! To są chyba jakieś kpiny! Żebym mógł jakoś w to grać, musiałem wszystko ustawić na minimum, rozdzielczość 800x600 (na 19' monitorze LOL), a i tak w niektórych momentach się wiesza! Albo zrobią jakiegoś patcha poprawiającego to... ALBO BĘDZIE TO NAJBARDZIEJ SPARTACZONA GRA TEGO ROKU!