Mam ochotę ściągnąć z waszej strony kilkanaście modów dotyczące gothica, więc mam pytania. Gdzie je wkleić i czy robić jakieś kopie? Czy jak zainstaluje moda to np. coś może zniknąć albo usuną sie dialogi? Czy można zainstalować kilkanaście modów i np. jest z drogowskazami i osobny z ładnym niebem czy jeden nie wyłączy drugiego albo gra mi sie nie uruchomi?Czy do Dirruca (prawdopodobnie napisałem źle) tego jakby dodatku do gry można ściągnąć spolszczenie i czy opyla sie go mieć ( poprosił bym o kilka screenów jeśli można)
[GI] Mody!
Co do uruchamiania potrzebny Ci jest Player Kit - taki programik przez który uruchamia się mody. Zniknąć nic nie powinno chyba że jakiś mod ingeruje w grę, ale wtedy zazwyczaj wystarczy go wyłączyć. Także powinno się kilka modów dać uruchomić (no chyba że zmieniają to samo ). Diccuric tak się składa że u nas jest po polsku. Tutaj też jest temat o nim
A jak klikam aby ściągnąć to mi sie taka strona włącza ( wczoraj tego nie było) http://www.progreso.pl/ czy da sie to jakoś usunąć?
Co do grafiki w Diccuricu to jest taka sama jak w G1 (a może nawet jest trochę poprawiona), świat równie ładny i dopracowany, ogólnie jest równie fajny jak Gothici, a co do modu z ładnym niebem to powinien działać z Diccuriciem, bo nie ingeruje w główny kod gry (jak to się ktoś kiedyś na jakimś forum wyraził, i tak nie wiem o co w tym chodzi ale fajnie brzmi ).
PS Matill, w regulaminie GE czytałem, że pisanie adresów for konkurencyjnych (o fantastyce, [c]RPG itd.) jest niedozwolone bez wiedzy i zgody moderatora/admina
PS Matill, w regulaminie GE czytałem, że pisanie adresów for konkurencyjnych (o fantastyce, [c]RPG itd.) jest niedozwolone bez wiedzy i zgody moderatora/admina
Gość_Guest*
ok ściagnąłem spolszczenie i znowu problem.Jak nie miałem spolszczenia to gra chodziła spox.Jak zainstalowałem spolszczenie wziąłem Nowa gre to mi ja wczytało i była inna mapa a mogłem sterować Bezimiennym.Wokół nie było nikogo tylko mogłem sobie po mapie spacerować.Co robić?