Wianek sama robiłam.
  Wianek sama robiłam.   Łysa jednak zdecydowała, że lepiej wygląda u niej w paszczy niż na głowie i pięć sekund później go skonsumowała. Ogólnie ona jałówką to już dawno nie jest, na zdjęciu ma brzuch w 4 miesiącu ciąży. W zeszłym roku urodziła byczka, oj, on to dopiero był ładny.
  Łysa jednak zdecydowała, że lepiej wygląda u niej w paszczy niż na głowie i pięć sekund później go skonsumowała. Ogólnie ona jałówką to już dawno nie jest, na zdjęciu ma brzuch w 4 miesiącu ciąży. W zeszłym roku urodziła byczka, oj, on to dopiero był ładny.   

Użytkownik Eirin dnia piątek, 6 sierpnia 2010, 11:45 napisał
 Użytkownik Eirin dnia piątek, 6 sierpnia 2010, 11:45 napisał

Użytkownik Eirin dnia czwartek, 5 sierpnia 2010, 22:17 napisał
 Użytkownik Eirin dnia czwartek, 5 sierpnia 2010, 22:17 napisał

Użytkownik Kresselack dnia wtorek, 3 sierpnia 2010, 17:33 napisał
 Użytkownik Kresselack dnia wtorek, 3 sierpnia 2010, 17:33 napisał

Użytkownik Tamc. dnia piątek, 6 sierpnia 2010, 20:44 napisał
 Użytkownik Tamc. dnia piątek, 6 sierpnia 2010, 20:44 napisał

Lepiej, żebym ja się nie zabrała za komentowanie twojego ostatniego zdjęcia, oj, lepiej ci dziecino, żebym się nie zabrała.
  Lepiej, żebym ja się nie zabrała za komentowanie twojego ostatniego zdjęcia, oj, lepiej ci dziecino, żebym się nie zabrała.