Zdjecia forumowiczow
Fajna, nie? Wianek sama robiłam. Łysa jednak zdecydowała, że lepiej wygląda u niej w paszczy niż na głowie i pięć sekund później go skonsumowała. Ogólnie ona jałówką to już dawno nie jest, na zdjęciu ma brzuch w 4 miesiącu ciąży. W zeszłym roku urodziła byczka, oj, on to dopiero był ładny.
Jaka pinkna króweczka <3 Pogłaskałbym. Albo przytulił się. Tylko te muchy są paskudne, aczkolwiek ich działalność raczej przydatna.
Myślałem, że lubisz wszystkie krowy, Eirin! Bardzo mi przykro, że się do Ciebie pomyliłem.
Ale wróćmy do tematu osób na zdjęciach, o zwierzakach można założyć osobny wątek.
Użytkownik Eirin dnia piątek, 6 sierpnia 2010, 11:45 napisał
Przykro mi Matt, Łysa jest ładniejsza!
Lionel, nie wiem czy to jest aż tak przyjemne, jeśli wsunie ci ozor pod koszulę i przejedzie tak tym ozorem po całej długości pleców.
Lionel, nie wiem czy to jest aż tak przyjemne, jeśli wsunie ci ozor pod koszulę i przejedzie tak tym ozorem po całej długości pleców.
Nie miałem jeszcze takich doświadczeń. Po tym jak szarżował na mnie kucyk Princess, nie zbliżam się do zwierząt z gospodarstwa domowego, bo to dzikie demony!
Użytkownik Eirin dnia czwartek, 5 sierpnia 2010, 22:17 napisał
Mówiłam ci, że Łysa jest inna.
Łysa?! Już miałem Ci napisać, że cieszę się, iż tak szczęśliwie, radośnie oraz kwitnąco wyglądasz i pytać, co to za dziewczyna w tym czerwonym, koleżanka?
A tu takie kopyta.
Użytkownik Kresselack dnia wtorek, 3 sierpnia 2010, 17:33 napisał
Nazwa wzięła się od legendarnego założyciela, Częstocha, a tą powyższą bajeczkę o Jasnej Górze chowającej się za wzgórzami wciskają dzieciom ludzie, którzy tylko we własnym mniemaniu są znawcami historii.
Głupoty gadasz.
Prawda jest taka, że nasze miasto nie może konkurować z żadnymi innymi i w porównaniu pod obojętnie jakim względem po prostu się chowa, a gdyby nie jeden aspekt, o którym za chwilę wspomnę, nie nazywałoby się Częstochowa a Zawszechowa, jednak na całe szczęście, a może i nie, sytuację ratuje to, że pod względem liczby kościołów i stężenia moherowej braci zdecydowanie wiedziemy prym.
Ile się płaci za przejazd takim dwuosobowym mułem?
Użytkownik Tamc. dnia piątek, 6 sierpnia 2010, 20:44 napisał
Łysa?! Już miałem Ci napisać, że cieszę się, iż tak szczęśliwie, radośnie oraz kwitnąco wyglądasz i pytać, co to za dziewczyna w tym czerwonym, koleżanka?
A tu takie kopyta.
A tu takie kopyta.
Ty napuszona, niedosłodzona brzoskwinio z ćwikłami pod oczami. Lepiej, żebym ja się nie zabrała za komentowanie twojego ostatniego zdjęcia, oj, lepiej ci dziecino, żebym się nie zabrała.