Zdjecia forumowiczow
Użytkownik Ati dnia wtorek, 3 sierpnia 2010, 11:13 napisał
No to mam Ci teraz GE zablokuje, żebyś nie zadawał się z nami
Ona nie zna adresu gameexe nawet nie wie o czym ta strona jest.
Haha pedoberek mnie nie dopadnie.
A tak pozatym masz naprawde fajny lakier.
Jak jej powiedziałem że Ati idzie to się do mnie przytuliła i poprosiła żeby "ta pani" tędy nie przechodziła.
Użytkownik Mortton dnia wtorek, 3 sierpnia 2010, 13:36 napisał
Pozatym Tamc. fajne wyszedłeś na zdjęciu do paszportu.
Dzięki, za chwilę wypiję zieloną herbatę za Twoje zdrowie!
Użytkownik Tokar dnia wtorek, 3 sierpnia 2010, 14:57 napisał
Przecież jako avatar zamieścił...
Otóż to. Żebyś Ty - Morttonie, który sam podobnie uczyniłeś - tego nie wiedział. Niedobrze.
Użytkownik Tamc. dnia wtorek, 3 sierpnia 2010, 16:20 napisał
Błądzisz synu, błądzisz. Który bardziej wygląda na Kultystę Przedwiecznych?
No właśnie.
No właśnie.
Przepraszam że.. zaraz zaraz ja ciebie poszukuje. Kiedyś cię znajde Tamc. w przygotowaniu jest nowy portret pamięciowy. I racja żaden nie wygląda na kultyste przedwiecznych.
Cytat
Odpowiem na pytanie skąd nazwa Częstochowa. Do Częstochowy mam jakieś 50 km i jak tam sobie jeżdżę, to widać jakąś tam wieżę, czy kościołek.
Fekalia prawda. To największa z bujd odnośnie nazwy 'Częstochowa'. Nazwa wzięła się od legendarnego założyciela, Częstocha, a tą powyższą bajeczkę o Jasnej Górze chowającej się za wzgórzami wciskają dzieciom ludzie, którzy tylko we własnym mniemaniu są znawcami historii.
Tamer, wstydź się. Jak możesz z mojej piwnicy takie bezeceństwa tu wypisywać?! Za karę dostaniesz żywego człowieka na kolację! ;p
a to z zakończenia roku szkolnego, coby OTu nie było ;p Ta po prawej to Majta, moja przyszła i przeszła paskudna współlokatorka
a to z zakończenia roku szkolnego, coby OTu nie było ;p Ta po prawej to Majta, moja przyszła i przeszła paskudna współlokatorka