[GI] [Pomoc] Jak przekonać Ur-Shaka, aby się odezwał?
Aleś sie rozpisał że nie wiadomo o co biega! jak powiedział? może o tym w której kopalni jest ork niewolnik ( zapomniało mi się jego imię ) A tak wogóle to ten temat sensu nie ma!!!
Fakt, nie wiadomo dokładnie o co Ci chodzi. Ale wydaję mi się że Twoim problemem jest to, że Ur-shak się do Ciebie nie odzywa. Dzieje się tak ponieważ nie pokonałeś kamiennego golema, który jest pod Tobą. Znajdź przycisk na jednej ze ścian, poczekaj aż kamienna podłoga się rozsypie, wskocz do środka i zabij go. Potem ściągasz lewą kolumnę na dół używając przycisku na ścianie, wchodzisz na nią i wydostajesz się z podziemi. Pamiętaj że nie pokonasz golema bez użycia broni obuchowej (młot, buława). Mam nadzieję że pomogłem .
Użytkownik Archol dnia Feb 13 2007, 10:42 PM napisał
Fakt, nie wiadomo dokładnie o co Ci chodzi. Ale wydaję mi się że Twoim problemem jest to, że Ur-shak się do Ciebie nie odzywa. Dzieje się tak ponieważ nie pokonałeś kamiennego golema, który jest pod Tobą. Znajdź przycisk na jednej ze ścian, poczekaj aż kamienna podłoga się rozsypie, wskocz do środka i zabij go. Potem ściągasz lewą kolumnę na dół używając przycisku na ścianie, wchodzisz na nią i wydostajesz się z podziemi. Pamiętaj że nie pokonasz golema bez użycia broni obuchowej (młot, buława). Mam nadzieję że pomogłem .
[post="54498"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
a można wiedzieć o jakim to pan golemie mówi ?
ten ork jest pod nogami kiedy zabijemy orków musimy nacisnąć przycisk zrobi sie jakby dziura i tam musimy wejść i pokonac golema
U mnie wystarczało zabić orków i już ze mną chciał gadać! A golema zabiłem dopiero później, bo nie miałem za pierwszym razem przy sobie broni obuchowej. Hm, trochę dziwne...
Dokładnie. Ten golem nie ma kompletnego związku z tym czy Ur-Shak z nami pogada czy nie.