Arcymag
Ilość postów: 16218
Klasa: Drow
Nie podałeś jaką wersję TDD masz - ten dodatek niestety ma sporo błędów i na wiele z nich nadal nie ma łatki.
Gość_HeremiS*
No tak ale ten link nie działa ;\ probowalem to sciagnac juz kiedys z tej strony... i tym razem takze nie zadzialalo... jesli wiec wiesz skad mozna to sciagnac to bylbym bardzo wdzieczny za linka;] z gory dzioeki
Giermek
Ilość postów: 7
Klasa: Rycerz
Witam wszystkich bardzo serdecznie:P Na początek chce powiedziec ze juz kiedys przeszedlem BG1 ale to bylo z 5 lat temu teraz hcce przejsc te gre jeszcze raz ale na INNEJ ROZDZIELCZOSCI wiem ze BGT daje taka mozliwość ale nie mam pojecia co zrobic aby to zainstalowac czytalem na forum jakies kosmiczne porady czy jest ktos w stanie mi pomóc Mam Sage BG plus dodatki w niej zamieszczone prosilbym o pomoc
Giermek
Ilość postów: 7
Klasa: Rycerz
Chodzi mi przedewszystkim o te rozdzielczośc gram 640 na 480 na 52 LCD wiec troche lipa ale wiem ze mozna grac na silniku BGII w zwiazku z tym rozdz. mozna zmieniac na 800 600 a to juz zmienia postac rzeczy. a druga sprawa czytalem o tym BGT w którym ( po zainstalowaniu BGI i BGII) można przejsc te gry jako jedną. Jak wroce do domu to napisze jakie patche mam na plycie >
Arcymag
Ilość postów: 16218
Klasa: Drow
Może dokładniej opisz z czym masz problem, a dzięki temu dokładniejsza będzie odpowiedź. Mogę poradzić na start plik ReadMe z opisem instalacji.
Czarnoksiężnik
Ilość postów: 885
Klasa: Czarownik
A kiedyś, komuś się nie podobały (mody). Ja zawsze lubiłem mod, znaczy jak już poznałem.