A kwestia BG3 ciągle pozostaje otwarta.

Baldur
 Baldur 

Użytkownik Zeal dnia sob, 18 sie 2007 - 23:00 napisał
[post="79748"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
 . A dlaczego był lepszy? Bo mieliśmy przede wszystkim wzgląd na wszystkie przeliczenia i było to ładnie pokazane, tak że chyba największy laik po pewnym czasie większość już łapał. Wprawdzie w BG można było włączyć możliwość pokazywania rzutów, ale była ona bardzo uszczuplona.
. A dlaczego był lepszy? Bo mieliśmy przede wszystkim wzgląd na wszystkie przeliczenia i było to ładnie pokazane, tak że chyba największy laik po pewnym czasie większość już łapał. Wprawdzie w BG można było włączyć możliwość pokazywania rzutów, ale była ona bardzo uszczuplona.                     
                                                     bo ja też
 bo ja też ) ale do tematu  nwn może był prościejszy ale jakoś ja lubie wyzwania i może troszke mechanika gry mnie denerwowała z tego powodu że brak wieloklasowca na początku wiem 3 edycja D&D =[  ale poprostu nie urzekł mnie tak jak baldur nie wiem czemu może fabuła może to że pierwszy raz spotkałem się z czymś takim jak to że mag mógł chodzić w płytówce chodzi tu mi o większa swobode co do tworzenia postaci oraz sposób jaki nią gramy
) ale do tematu  nwn może był prościejszy ale jakoś ja lubie wyzwania i może troszke mechanika gry mnie denerwowała z tego powodu że brak wieloklasowca na początku wiem 3 edycja D&D =[  ale poprostu nie urzekł mnie tak jak baldur nie wiem czemu może fabuła może to że pierwszy raz spotkałem się z czymś takim jak to że mag mógł chodzić w płytówce chodzi tu mi o większa swobode co do tworzenia postaci oraz sposób jaki nią gramy                     

)
 ) 

(Hmm... Chyba muszę przejrzeć tę grę...)
 (Hmm... Chyba muszę przejrzeć tę grę...)