Najlepszy MMORPG
Najlepszy MMORPG
World of Warcraft (24 głosy [31.17%])
Lineage 2 (18 głosów [23.38%])
Ultima Online (3 głosy [3.9%])
Mu Online (8 głosów [10.39%])
Everquest / Everquest 2 (0 głosów [0%])
Inne... (24 głosy [31.17%])
ultimaonline.pl
jedno zdanie
bezapelacyjnie najbardziej rozbudowany, dajacy najwieksze mozliwosci, setki klas(samemu wybierasz unikalny zestaw zdolnosci), oparty na skryptach silnik dzieki czemu ciagle powstaja nowe rzeczy, pvp/pvm/baaaardzo rozbudowany crafting/solo/gildie/ewolucja postaci praktycznie nieograniczona/idealna bezlagowa gra na moongate (ale reklama ) jezeli ktos chce polemizowac to zapraszam [/b]
jedno zdanie
bezapelacyjnie najbardziej rozbudowany, dajacy najwieksze mozliwosci, setki klas(samemu wybierasz unikalny zestaw zdolnosci), oparty na skryptach silnik dzieki czemu ciagle powstaja nowe rzeczy, pvp/pvm/baaaardzo rozbudowany crafting/solo/gildie/ewolucja postaci praktycznie nieograniczona/idealna bezlagowa gra na moongate (ale reklama ) jezeli ktos chce polemizowac to zapraszam [/b]
Użytkownik Nazin dnia Dec 12 2004, 11:48 AM napisał
e to słabiutko, ja nie grałem już grubo ponad 5 miesięcy i skończyłem z 38
[post="7330"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Zarówno w motoryzacji jak w grach komputerowych nie lubię "małych japończyków". Jak ktoś gra przy mnie, dajmy na to w Mu Online to zbiera mi się na mdłości. Swój głos oddałem na World Of Warcraft, bajecznie, ślicznie, kolorowo, grywalnie, klimatycznie, czegóż chciec więcej. Trzeba by również wspomniec o nowym pretendencie to tego tytułu - Guild Wars, którego można było zdobyc w poprzednim konkursie. Wyniki już wkrótce.