Ja gram drużynką marzeń(moich):
-Paladyn, krasnolud tarczowy[chryzmatyczny szef, woj, szybkie czary leczące, odpędzanie nieumarłych,
cep bojowy, maczuga lub morgrszten]
-wojownik(3poziomy)/dalej barbarzyńca, półork[machina do zabijania, miecz dwuręczny lub wielki topór]
-kapłanka, półork(wiem, że dziwne)[leczenie, woj, topór bojowy, morgerszten lub proca]
-łowca, człowiek [strzelanie, rola łotrzyka, łuki, miecze wszelkie]
-czarodziej mistrz wywoływań, księżycowy elf [siekanie czarami ofensywnymi, proca lub rzutka powracająca, kije lub włócznie]
-czarownica(klasa czarownik), dziki elf [siekanie czarami ofensywnymi i troche przywołania oraz przemian,
kusza lub rzutka powracająca, kije lub włocznie]
Przeszedłem po raz pierwszy gre z ciut innym składem:
-wojownik, krasnolud tarczowy[chryzmatyczny szef, woj, cep bojowy, maczuga lub morgrszten]
-barbarzyńca, półork[machina do zabijania, miecz dwuręczny lub wielki topór]
-druid, krasnolud tarczowy [leczenie, woj/strzelec, topór do rzucania powracający lub łuk, morgerszteny lub
włócznie]
-łowca, człowiek [strzelanie, rola łotrzyka, łuki, miecze wszelkie]
-czarodziej mistrz wywoływań, księżycowy elf [siekanie czarami ofensywnymi, proca lub rzutka powracająca, kije lub włócznie]
-czarownica(klasa czarownik), dziki elf [siekanie czarami ofensywnymi i troche przywołania oraz przemian,
kusza lub rzutka powracająca, kije lub włocznie]
Podobne, ale się różnią;-).
Pierwszego składu nie pamiętam, ale wiem, że w porównaniu do tych powyższych był cienki;-).
Nic tylko pod ściane i strzelać......