taaaa ultima... teoretycznia fajna gra mialem ja nawet zainstalowana, ale mimo wszytko nie zalapalem jak tam levelowac... niby moby itd ale serw na ktorym gralem byl pelny redow i zazwyczaj bylo tak ze centralnie po wyjsciu z miasta bylem martwy... a w3 mi sie nie znudzil tylko nie mam z kim grac na bnecie
Jeżeli nie grałeś to serdecznie polecam Planescape: Torment. Zajedwabista gra. Walki nie ma w niej dużo, gdyż wybór broni jest też ograniczony. Jedyną broń dalekosiężną posiada jedna postać w grze i nie można jej od niej wziąć Za to dialogów jest full i śmiem twierdzić, iż jest to najlepszy cRPG w jakiego grałem...
Jeżeli chciałbyś zagrać w mmorpg, który zajmuje mało czasu itp. to polecam
www.my-fantasy.net
Grafa kiepska, ale mimo wszystko ta gra potrafi z czasem wciągnąć
Metin ma fajną grafę, ale na tym kończą się jego plusy, gra bardzo monotonna, wszystkie questy (których jest nadzwyczaj dużo), są prawie identycznie, ale jeżeli lubisz się wyżywać na zwierzętach to polecam
Ale nie zaprzeczysz, że mnóstwo qestów różni się np liczbą lub rodzajem potworów do zabicia, a potworów jest aż nadnaturalnie dużo a obok znacznej większości można przejść bez walki
Ja ostatnio zacząłem grać w Guild Warsa i gra pozytywnie mnie zaskoczyła
Naprawdę ładna grafika, mnóstwo potworów, na ogromnej mapie posklejanej teleportami. Nadzwyczaj wiele misji itp. Trochę podobna do Metina ale jest znacznie ciekawsza i bardziej rozbudowana, choć kosztuje teraz 100zł.
ale grywalność jak dla mnie dużo lepsza:P w diablo grałem= grafa sie dla mnie nie liczy:P a angielski znam wystarczająco dużo by nie mieć problemów w grze:P