Wszystkiego najlepszego...
Łubu - dubu, łubu - dubu! Niech Ci żyje się bez trudu!
Niechaj rośnie z Ciebie heros. Niech Cię łapią za circellos różne piękne, chętne panie
(lub ta jedna, co na stanie)
Niech się o Cię zabijają, płaszczą, wielbią i klękają
niech trubadur, bard, odmieniec także patrzy z utęsknieniem
Byś pod tyłkiem miał trzy trony!
i dwadzieścia trzy korony niechaj zdobią łeb Twój wielki
Byś w szampanie miał bąbelki
w skarbcu złoto
w szafie trupy
by nie było Ci do dupy nigdy w życiu czy w ustępie
Tego Tobie życzę pięknie!
Niechaj rośnie z Ciebie heros. Niech Cię łapią za circellos różne piękne, chętne panie
(lub ta jedna, co na stanie)
Niech się o Cię zabijają, płaszczą, wielbią i klękają
niech trubadur, bard, odmieniec także patrzy z utęsknieniem
Byś pod tyłkiem miał trzy trony!
i dwadzieścia trzy korony niechaj zdobią łeb Twój wielki
Byś w szampanie miał bąbelki
w skarbcu złoto
w szafie trupy
by nie było Ci do dupy nigdy w życiu czy w ustępie
Tego Tobie życzę pięknie!
Lavo, obyś zawsze miał pod dostatkiem kartofli, parówek i rzepy. Niech Bozia roztacza nad Tobą opiekę. I bądź zawsze świeży i pachnący. Tyle ode mnie.
Spóźnione najlepszego dla wszystkich, którym tego nie życzyłem
A jako że mam nieprzestawiony czas na forum i już mam kolejny dzień, to życzę najlepszego Tokarowi Chciałem jakiś wierszyk ułożyć, ale okazało się, że Tokar wcale nie rymuje się z browar, więc sobie odpuściłem ;P Wymyśl sobie coś, a ja ci właśnie to życzę
A jako że mam nieprzestawiony czas na forum i już mam kolejny dzień, to życzę najlepszego Tokarowi Chciałem jakiś wierszyk ułożyć, ale okazało się, że Tokar wcale nie rymuje się z browar, więc sobie odpuściłem ;P Wymyśl sobie coś, a ja ci właśnie to życzę
Użytkownik eimyr dnia środa, 8 grudnia 2010, 01:02 napisał
Hahaha! To zdjęcie zostało zrobione moją komórką 2 lata temu w Krakowie i jakimś niewiadomym dla mnie sposobem znalazło się na demotach Zatem, odnosząc się do MOJEGO ZDJĘCIA, życzę Ci, Tokarze, by to pierwsze spotkało Cię jak najpóźniej, by tego drugiego dostało Ci jak najdłużej wraz ze wszystkimi przyjemnościami, tego trzeciego zaś było jak najwięcej w Twym wykonaniu wszędzie tam, gdzie tylko będziesz chciał