Ekhteliona twórczość spisana
O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
żołnierz, bezpieczeństwo, ostatni, ocaleni - przez pięć minut po przeczytaniu tych opowiadań
zastanawiałem się na czym polega życie...
Chłopie - masz dar, szlifuj go i ćwicz ... co za wyobraźnia, jakie pomysły, wspaniałe dobranie słów,
przyciągnąłeś mnie jak magnez, pełny riszpekt, Cielson mówić ja chcieć jeszcze...
Na początku ocalonych jak przedstawiłeś zagładę nuklearną - nie no cudeńko, prawie jakby Sarah
Connor do mnie mówiła na początku Terminatora 2. Jestem pod wielkim wrażeniem, nie zmarnuj tego
bo na takie coś talent się mówi - powaga!
Jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze po tysiąckroć jeszcze!
Riszpekt człowieku!
żołnierz, bezpieczeństwo, ostatni, ocaleni - przez pięć minut po przeczytaniu tych opowiadań
zastanawiałem się na czym polega życie...
Chłopie - masz dar, szlifuj go i ćwicz ... co za wyobraźnia, jakie pomysły, wspaniałe dobranie słów,
przyciągnąłeś mnie jak magnez, pełny riszpekt, Cielson mówić ja chcieć jeszcze...
Na początku ocalonych jak przedstawiłeś zagładę nuklearną - nie no cudeńko, prawie jakby Sarah
Connor do mnie mówiła na początku Terminatora 2. Jestem pod wielkim wrażeniem, nie zmarnuj tego
bo na takie coś talent się mówi - powaga!
Jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze po tysiąckroć jeszcze!
Riszpekt człowieku!
No tak, mogłem się tego spodziewać - kolejna pięciominutowa cisza z rozdziawiona gębą po
Misinterpretation`nie i Kruchym Losie...
Dany, Strażnik - właśnie że nie - jak to śpiewała Marylka : "bo to co nas podnieca, to się nazywa
kataklizm" ;] Więcej takich, destruction`y są "tha best" (moim skromnym zdaniem).
Czekam(y) na więcej...;]
Pozdro, Peace & Riszpekt
Misinterpretation`nie i Kruchym Losie...
Dany, Strażnik - właśnie że nie - jak to śpiewała Marylka : "bo to co nas podnieca, to się nazywa
kataklizm" ;] Więcej takich, destruction`y są "tha best" (moim skromnym zdaniem).
Czekam(y) na więcej...;]
Pozdro, Peace & Riszpekt
O strażakach syte, zakończenie robiące "ała" w mózgu...całkiem dosadnie żeś to skończył, używając
przenośni powiedziałbym nawet "wulgarnie" ;]
ale i tak najbardziej rządzisz w tematach o zagładzie ludzkości, kosmitach .... albo zagładzie ludzkości
przez kosmitów xD
Peace, Pozdro & Riszpekt
przenośni powiedziałbym nawet "wulgarnie" ;]
ale i tak najbardziej rządzisz w tematach o zagładzie ludzkości, kosmitach .... albo zagładzie ludzkości
przez kosmitów xD
Peace, Pozdro & Riszpekt