) Ale czy zauważyliście ze jak sie zostaje wampirem to się bohater postarza ?? Jak to możliwe? Wampiry sie nie starzeją ja jak robiłem bohatera w lochu to dałem go najmłodszego jak sie dało a teraz jak jestem wampem 1 lvlu to ma zmarszczki i ogóle trochę to mnie denerwuje... Ale ogólnie fajnie być wampirem, skille sie przydają
) Ale czy zauważyliście ze jak sie zostaje wampirem to się bohater postarza ?? Jak to możliwe? Wampiry sie nie starzeją ja jak robiłem bohatera w lochu to dałem go najmłodszego jak sie dało a teraz jak jestem wampem 1 lvlu to ma zmarszczki i ogóle trochę to mnie denerwuje... Ale ogólnie fajnie być wampirem, skille sie przydają 

). Jednak po pewnym czasie chciałem dokończyć MQ i zostać Arcymagiem Gildii Magów więc wczytałem grę i grałem "normalnie". Powiem tak... jak już zostaniesz wampirem to ciężko się wyleczyć, ponieważ musisz latać po wszystkich miastach i kupować składniki (chyba że je masz już przygotowane) - najpierw 5 Great Soul Gemów które trudno kupić (w Gildiach Magów mają po jednej sztuce, ale i tak nie wszystkich) - więc samo latanie po miastach zajmuje kilka dni (w grze oczywiście
 ). Jednak po pewnym czasie chciałem dokończyć MQ i zostać Arcymagiem Gildii Magów więc wczytałem grę i grałem "normalnie". Powiem tak... jak już zostaniesz wampirem to ciężko się wyleczyć, ponieważ musisz latać po wszystkich miastach i kupować składniki (chyba że je masz już przygotowane) - najpierw 5 Great Soul Gemów które trudno kupić (w Gildiach Magów mają po jednej sztuce, ale i tak nie wszystkich) - więc samo latanie po miastach zajmuje kilka dni (w grze oczywiście  ) a czas ucieka... później natomiast musisz zdobyć 5 Bloodgrass, 2 Nightshade i 5 czosnków (chyba 5, nie pamiętam juz dokładnie) które jeszcze trudniej jest dostać (najgorzej z Nightshade bo Bloodgrass jest w Oblivionie a czosnek możesz łatwo znaleźć w miastach u kogoś w chałupie). Tak więc jest dużo biegania... a najgorzsze jest to że po pewnym czasie nikt nie chce z tobą gadać i handlować więc jeszcze trudniej o składniki.
) a czas ucieka... później natomiast musisz zdobyć 5 Bloodgrass, 2 Nightshade i 5 czosnków (chyba 5, nie pamiętam juz dokładnie) które jeszcze trudniej jest dostać (najgorzej z Nightshade bo Bloodgrass jest w Oblivionie a czosnek możesz łatwo znaleźć w miastach u kogoś w chałupie). Tak więc jest dużo biegania... a najgorzsze jest to że po pewnym czasie nikt nie chce z tobą gadać i handlować więc jeszcze trudniej o składniki. 

Użytkownik Jakób dnia Jun 27 2006, 09:27 PM napisał
[post="45513"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

). więc jak ktoś lubi trochę emocji to niech gra wampirem
 ). więc jak ktoś lubi trochę emocji to niech gra wampirem