Z ciekawości weszłam sobie na stronke tej wielce szanownej rozgłośni radiowej pod przewodnictwem Ojca Dyrektora, i w to, co zobaczyłem nie mogłem uwierzyć.......
Dzięki tej stronce można nie tylko słuchać radia (które) ma_ryja ale i tv trwam
Dzięki audycjom telewizyjnym poprzez Internet można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy; nap w tej chwili ktoś dzwonił do studia i się pytał czy ozdabianie mieszkania różnego rodzaju zabawkami feng-shui jest jakąś inicjacją do sekty pogańskiej; normalnie ROTFL
Wpiszcie sobie w google "kretyn" i wyskoczy wam stronka nikogo innego, a naszego przyszłego wicepremiera i jednego z największych orędowników Radia Maryja - Andrzeja Leppera :> Co do Gameexe najlepiej by było jakby wyskakiwało pod hasłem Radio Maryja lub Prace Magisterskie
Wpiszcie sobie w google "kretyn" i wyskoczy wam stronka nikogo innego, a naszego przyszłego wicepremiera i jednego z największych orędowników Radia Maryja - Andrzeja Leppera :>
Cytat
A propo google spróbujcie wpisać kretyn wynik jest całkiem (nie) zaskakujący
Chyba właśnie o to chodzi, by było coś innego? Najlepszym pomysłem jest Radio Maryja lub Kaczki, mielibyśmy najwięcej odwiedzin. Ale to trzeba by długo pozycjonować
Mnie to nie rusza... W dostateczie duzej zbiorowości zawsze się znajdą jednostki marginalne. A media robią z tego wielkie halo i wodę z mózgu innym ludziom.
Fakt, Ekh ma rację. Wyolbrzymiać problemu nie można. Skrajne przypadki w społeczeństwach zawsze były, są i będą. Należy też pamiętać, że nienawiść do o. Rydzyka i Beretów też jest uczuciem skrajnym...
Strażnik ale Ty chyba nie żyjesz pod jednym dachem z dwoma "fanatykami" Ojca Prowadzącego. Ja do kościoła nic nie mam, wierzącym jestem no ale Rydzyka to bym za jaja powiesił. Gdy dosyć często zdarza mi sie słuchać (przy kolacji) to sie czasem załamuje. Inaczej tego nie można określić. No a moi dziadkowie są ślepo zapatrzeni.
Przez jakiś czas jak się też wpisywało "oszustka" to na pierwszym miejscu wyskakiwała Renata Beger. Ale teraz Google coś tam nowego wprowadziło i nie można już robić takich rzeczy... chlip...