[GII:NK] Ognisty łuk i strzały
No to sobie ostanio zacząłem grać w NK od nowa(4 raz^^) No i sobie mówie: Ide zrobić u Dextera rzeź niewiniątek. No dobra. Wziałem deszcz ognia i po sprawie. Ale minejsza z tym. Wchodzę sobie do wieży(nie tej co to w niej siedzi nasz Boss tylko tej drugiej). No i wchodzę na szczyt. I już od dłuższego czasu zastanawiałem się co tam znajdę. Patrze sobie. Nie? Patrze. A tam na górze jest taka mała wieżyczka na którą cholernie trudno sie wbić (czyt. wskoczyć). Ale po jakichś 2 mintach znalazłem się tam. A tam łuk który ciągle płonie(50 obrażeń 25 zręczności) i trzy(3) strzały do niego. Chamstwo.
Da się z niego strzelić trzy razy^^. Taka tam ciekawostka.
Gość_Bogdan*
#2Użytkownik Łowc@ dnia Jan 26 2006, 05:22 PM napisał
No se ostanio zacząłem grać w NK od nowa(4 raz^^) No i se mówie: Ide zrobić u Dextera rzeź niewiniątek. No dobra. Wziałem deszcz ognia i po sprawie. Ale minejsza z tym. Wchodzę se do wieży(nie tej co to w niej siedzi nasz Boss tylko tej drugiej). No i wchodzę na szczyt. I już od dłuższego czasu zastanawiałem sięco tam znajdę. Pacze se. Nie? Pacze. A tam na górze jest taka mała wieżyczka na którą cholernie trudno sie wbić (czyt. wskoczyć). Ale po jakichś 2 mintach znalazłem się tak. A tam łuk który ciągle płonie(50 obrażeń 25 zręczności) i czy(3) szczały do niego. Chamstwo.
Da sie z go szczelić czy razy^^(Da się z niego strzelić trzy razy). Taka tam ciekawostka.
[post="39969"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
I przydaloby sie z 5!!!!!!!!!!!! gramatyki.
Bogdan
A nie z ortografii? Najlepsze jest: pacze se...
Użytkownik Bogdan dnia Jan 27 2006, 10:22 AM napisał
I przydaloby sie z 5!!!!!!!!!!!! gramatyki.
Bogdan
- paczący se i nie mogący wyjść z podziwu Rincewind
Bogdan
[post="40004"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
LOL człowieku ja popełniłem wszystkie błędy CELOWO(chyba, że literówki^^).
LOL człowieku, to nie popełniaj błędów celowo, bo ostrzeżenie możesz za to dostać.
Lowc@ -> gdzie ?! obok farmy onara ? u dextera ... ja w tej drugiej wiezy niemam ani wiezyczki ani strzal 
a pozatym "se mysle ze czy szczaly to stasznie mało"

niemoge jej znalesc
a pozatym "se mysle ze czy szczaly to stasznie mało"
niemoge jej znalesc
TAk a przy ognistym łuku Jest kuferek w którym jest gdzieś z 15 ognistych strzal a nawet wcale ten łuk nie jest taki świetny
[Dodano po chwili:]
A Wojo w wiezy która jest obok mostu i jak wejdziesz na samoł górę to na takoł wieżyczke musisz wskoczyć ale to nie jest wcale takie łatwe.
,,samoł" O lol chlopaki jak macie zamiar pisac takie posty to moze w ogole nie piszcie..... by OLO
Nie takie, tylko "takoł" Olo
[Dodano po chwili:]
A Wojo w wiezy która jest obok mostu i jak wejdziesz na samoł górę to na takoł wieżyczke musisz wskoczyć ale to nie jest wcale takie łatwe.
,,samoł" O lol chlopaki jak macie zamiar pisac takie posty to moze w ogole nie piszcie..... by OLO
Nie takie, tylko "takoł" Olo
spoko ... znalazlem
wlazilem tam z 3 minuty ale ten łuk cieniacki jest ... magiczna kusza jest fajniejsza
Użytkownik Wojo dnia Mar 4 2006, 05:51 PM napisał
spoko ... znalazlem
wlazilem tam z 3 minuty ale ten łuk cieniacki jest ... magiczna kusza jest fajniejsza
[post="41269"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Cytat
W Nocy Kruka jest podobna kusz tylko "pali" się na niebiesko.
Bełtów też nie jest zbyt wiele
Bełtów też nie jest zbyt wiele
to przeciez napisalem
napisz do nich maila zeby dodali taki bajer
tyle ze trzeba go napisac po niemiecku
Ja tam mialem 20 parę na ziemi i więcej w kufrze, ale to i tak za malo! Fajny jest magiczny(widziałem na Gothic Site)
tzn. ja wszedłem na blanki i jakoś sie udało
co do kuszy która jest otoczona tym niebieskim czymś to jest też taki łuk ale nie o niego chodzi. O tym łuku to tylko ciekawostka bo przecież nawet nie ma na co użyć (chyba jako pochodzni:)) no i nie znalazłem tych pozostałych 
EDIT
O_O Jak mogłem napisać która przez "u"???!?!?!?!?!
EDIT
O_O Jak mogłem napisać która przez "u"???!?!?!?!?!
Do tego świecącego na niebiesko łuku chyba nie da się dostać bez kodów.Ale strzał mogli by dać ze 100 a nie 10.Na Kruka wystarczy.