[GII:NK] Ognisty łuk i strzały
No to sobie ostanio zacząłem grać w NK od nowa(4 raz^^) No i sobie mówie: Ide zrobić u Dextera rzeź niewiniątek. No dobra. Wziałem deszcz ognia i po sprawie. Ale minejsza z tym. Wchodzę sobie do wieży(nie tej co to w niej siedzi nasz Boss tylko tej drugiej). No i wchodzę na szczyt. I już od dłuższego czasu zastanawiałem się co tam znajdę. Patrze sobie. Nie? Patrze. A tam na górze jest taka mała wieżyczka na którą cholernie trudno sie wbić (czyt. wskoczyć). Ale po jakichś 2 mintach znalazłem się tam. A tam łuk który ciągle płonie(50 obrażeń 25 zręczności) i trzy(3) strzały do niego. Chamstwo. Da się z niego strzelić trzy razy^^. Taka tam ciekawostka.
Gość_Bogdan*
#2Użytkownik Łowc@ dnia Jan 26 2006, 05:22 PM napisał
No se ostanio zacząłem grać w NK od nowa(4 raz^^) No i se mówie: Ide zrobić u Dextera rzeź niewiniątek. No dobra. Wziałem deszcz ognia i po sprawie. Ale minejsza z tym. Wchodzę se do wieży(nie tej co to w niej siedzi nasz Boss tylko tej drugiej). No i wchodzę na szczyt. I już od dłuższego czasu zastanawiałem sięco tam znajdę. Pacze se. Nie? Pacze. A tam na górze jest taka mała wieżyczka na którą cholernie trudno sie wbić (czyt. wskoczyć). Ale po jakichś 2 mintach znalazłem się tak. A tam łuk który ciągle płonie(50 obrażeń 25 zręczności) i czy(3) szczały do niego. Chamstwo. Da sie z go szczelić czy razy^^(Da się z niego strzelić trzy razy). Taka tam ciekawostka.
[post="39969"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
I przydaloby sie z 5!!!!!!!!!!!! gramatyki.
Bogdan
A nie z ortografii? Najlepsze jest: pacze se... - paczący se i nie mogący wyjść z podziwu Rincewind
Użytkownik Bogdan dnia Jan 27 2006, 10:22 AM napisał
I przydaloby sie z 5!!!!!!!!!!!! gramatyki.
Bogdan
A nie z ortografii? Najlepsze jest: pacze se... - paczący se i nie mogący wyjść z podziwu Rincewind
Bogdan
[post="40004"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
LOL człowieku ja popełniłem wszystkie błędy CELOWO(chyba, że literówki^^).
LOL człowieku, to nie popełniaj błędów celowo, bo ostrzeżenie możesz za to dostać.
Lowc@ -> gdzie ?! obok farmy onara ? u dextera ... ja w tej drugiej wiezy niemam ani wiezyczki ani strzal
a pozatym "se mysle ze czy szczaly to stasznie mało"
niemoge jej znalesc
a pozatym "se mysle ze czy szczaly to stasznie mało"
niemoge jej znalesc
TAk a przy ognistym łuku Jest kuferek w którym jest gdzieś z 15 ognistych strzal a nawet wcale ten łuk nie jest taki świetny
[Dodano po chwili:]
A Wojo w wiezy która jest obok mostu i jak wejdziesz na samoł górę to na takoł wieżyczke musisz wskoczyć ale to nie jest wcale takie łatwe.
,,samoł" O lol chlopaki jak macie zamiar pisac takie posty to moze w ogole nie piszcie..... by OLO
Nie takie, tylko "takoł" Olo
[Dodano po chwili:]
A Wojo w wiezy która jest obok mostu i jak wejdziesz na samoł górę to na takoł wieżyczke musisz wskoczyć ale to nie jest wcale takie łatwe.
,,samoł" O lol chlopaki jak macie zamiar pisac takie posty to moze w ogole nie piszcie..... by OLO
Nie takie, tylko "takoł" Olo
spoko ... znalazlem wlazilem tam z 3 minuty ale ten łuk cieniacki jest ... magiczna kusza jest fajniejsza
Użytkownik Wojo dnia Mar 4 2006, 05:51 PM napisał
spoko ... znalazlem wlazilem tam z 3 minuty ale ten łuk cieniacki jest ... magiczna kusza jest fajniejsza
[post="41269"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Cytat
W Nocy Kruka jest podobna kusz tylko "pali" się na niebiesko.
Bełtów też nie jest zbyt wiele
Bełtów też nie jest zbyt wiele
to przeciez napisalem to jest magiczna kusza i pali sie na niebiesko i strasznie malo bełtów ma
napisz do nich maila zeby dodali taki bajer tyle ze trzeba go napisac po niemiecku
Ja tam mialem 20 parę na ziemi i więcej w kufrze, ale to i tak za malo! Fajny jest magiczny(widziałem na Gothic Site)
tzn. ja wszedłem na blanki i jakoś sie udało co do kuszy która jest otoczona tym niebieskim czymś to jest też taki łuk ale nie o niego chodzi. O tym łuku to tylko ciekawostka bo przecież nawet nie ma na co użyć (chyba jako pochodzni:)) no i nie znalazłem tych pozostałych
EDIT
O_O Jak mogłem napisać która przez "u"???!?!?!?!?!
EDIT
O_O Jak mogłem napisać która przez "u"???!?!?!?!?!
Do tego świecącego na niebiesko łuku chyba nie da się dostać bez kodów.Ale strzał mogli by dać ze 100 a nie 10.Na Kruka wystarczy.