No wiec ja tez wtrace swoje 3 grosze .Spokojnie panowie....wyjdzie to sie zobaczy na co bylo stac polskie "mozgi programowe".Tak czy inaczej to bedzie hit ale jesli go dopracuja.Mam nadzieje,ze niebawem sprawdzimy.
Muszę powiedzieć, że ten trailer jest wprost zajebisty! Więc pokazali z całego przebiegu zdarzenia.
A co do premiery, to wiem, że przełożono na jesień, ale dopiero tą jesienną ogłoszono jako oficjalna datę.
A ja mam zawsze mieszane uczucia co do takich trailerów. Piękny rendering, piękna animacja, płynnośc, światelka, bajerki, montaż rodem z hollywoodu, dobra muzyczka, HD i inne bajerki, a po pół roku gapienia się na taki trailerek dostajesz gra i... jest uczucie niesmaku.
Tak jak to było np. z DS2. Śliczny trailerek, fajna walka, fajny wodospad, fajna muzyka, człowieka się nakręca, a potem dostaje gierkę i mówi sam do siebie: "no jak to? to wszystko?"
Tak właściwie, to większość filmików do DS2 to były typowe trailery, czyli wyrenderowane filmy reklamujące grę, a nie gameplay.
A zaglądaliście chociaż jeszcze gdzie indziej, oglądaliście to http://www.gametrailers.com/player.php?id=...ype=mov&pl=game ?