[W1] Wiedźmin
teraz kupuje czesci do kampa zeby ładnie gothic3 wyglądal i zeby poszedł mi na maxa
a jak wiedzmin bedzie mial więkrze wymagania to co znow kupować nowe czesci????
gothic3 i tak podniusł wysoko poprzeczke jesli chodzi o grafike
a tak na zakończenie nie moge sie jusz doczekac tej gry
Użytkownik Rincewind dnia Oct 28 2004, 08:19 PM napisał
[post="5913"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Gothic 3 wyszedł wcześniej
Użytkownik duchu dnia Oct 30 2004, 02:39 PM napisał
[post="5936"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ej, to nie to forum, z takimi tekstami to do Gildii Błaznów...
Użytkownik Rincewind dnia Dec 20 2004, 08:32 PM napisał
"Spokojnych dróg, wesołej kompanii i dobrej magii w nadchodzącym roku Wilka."
A na kartce Wiedźmin siekający jakieś potworki w przebraniu Mikołaja .
[post="8103"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
No, kartka dobra. I w dodatku z autografem szefa Ale życzenia w innych językach były trochę zmienione, bo oprócz wersji polskiej i (chyba) czeskiej nie było, że nadchodzący rok to rok Wilka.
Użytkownik Łowc@ dnia Aug 30 2005, 02:22 PM napisał
[post="34904"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Hmmm... nie lubię KOTORa, bo moim zdaniem ma dziadowski system walki (No co to za gra Star Warsowa, w której nie można się ręcznie siekać mieczem świetlnym tylko się klika kto kogo zaatakuje i jakim trybem - ofensywnym, defensywnym czy ofensywno-defensywnym... BUUUUUU!!!)
Użytkownik Dany dnia Sep 11 2005, 06:48 PM napisał
[post="36054"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Uff, na szczęście
Użytkownik Dany dnia Sep 12 2005, 04:35 PM napisał
[post="36104"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
To w Wiedźminie będzie taki parametr jak "Sumienie"?
Użytkownik Ras dnia Jul 16 2006, 03:34 PM napisał
[post="46234"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
W Gothicu też liczyliśmy na multi, ale minęło 6 lat od wydania G1 i czas jakoś multi nie przyniósł...
Użytkownik baniutek dnia Dec 3 2006, 02:05 PM napisał
[post="51086"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
No to już sobie w Wiedźmina pograłem
PS 8 cytatów, ładnie ;p
Użytkownik baniutek dnia Dec 3 2006, 12:05 PM napisał
[post="51086"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
No to dobrze a już myślalem ,że znów muszę części kupować
Oj, Witcher, Witcher... widziałem trailery - szczena w dół i ukłon dla twórców gry. Grafa świetna, gra zapewne będzie chodzić pod DX 9.0c, choć głównym zamiarem było stworzenie jej na DX 10. Wymagania będą pewnie duże, ale efekty wizualne miodzio. Sprawa kombosów - nieźle zrobione. No i coś, co mnie urzekło - nie można odwrócić się plecami do przeciwnika! Nawet, jeżeli się cofamy, to twarzą skierowaną w kierunku wroga. Znaki wiedźmińskie podobno mają być - co jest dodatkowym plusem. Jeżeli jeszcze fabuła będzie na poziomie, to szykuje się najlepszy eRPeG ostatnich lat i zarazem jedna z niewielu polskich udanych produkcji(do udanych można jeszcze zaliczyć Painkillera, Chrome'a i parę innych).
Cytat
Nie wiem jak Ty, ale ja najpierw muszę pograć w grę, żeby ocenić jej wartość, bo po samych screenach i filmikach to można niewiele powiedzieć (wiadomo, że twórcy specjalnie do nich same najmiodniejsze elementy wstawiają). Zawsze może się coś zdarzyć co skutecznie popsuję zabawę - nieskończone ilości różnorakich bugów, nuda wiejąca z ekranu i inne bzdety. Niestety takie przypadki w szczególności zdarzają się naszym rodzimym produkcją (Polanie 2 czy Chrome), choć zagraniczni też coś ostatnio podpadają (Gothic 3, Neverwinter Nights 2, Age of Empires 3, HoM&M V). Na twoim miejscu poczekałbym jeszcze z wystawianiem oceny, bo potem możesz się nieprzyjemnie rozczarować (oby nie)
Cytat
Taki triczek został już zastosowany chociażby w Prince of Persia, więc niestety to nie jest żadna nowość
Nie wiem, co chcesz od Chrome'a. Bardzo fajna gierka, nie aż taka długa, ale przyjemnie się grało. Zwłaszcza chodzenie po lesie, w którym nie wiadomo gdzie chowa się przeciwnik, trawa zasłania ci dużą część pola widzenia i jest dosyć "zielono"
A co do tego odchodzenia przodem do przeciwnika: W PoPie to było. Na bliższej odległości do przeciwnika cofał się tyłem, jednak gdy odeszło się na pewien kawałek np. saltami w tył, to odwracał się i mógł biegać. O ile dobrze pamiętam.
Użytkownik darksamurai dnia Mar 20 2007, 07:33 PM napisał
[post="56595"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
No racja tez wole czekac niz dostac cos takiego jak G3