O tym jak GameExe zawładnęło światem
Pieczęć jak pięczęć. Czerwona, odciśnięta w laku np. z napisem GameExe. A ten zwój mi sie nie podoba z prostej przyczyny. Te odciski palców sprawiają takie wrażenie jakby ktoś kto miał zatłuszczone łapki to dotykał. Czyli sprawia to wrażenie troche niechlujne.
Taki pergamin mozna dosyc łatwo zrobic samemu. Kartke pomalować akwarelami (jakiś pomarańcz rozmyty) i opalić zapalniczkę po czym zeskanować.
Taki pergamin mozna dosyc łatwo zrobic samemu. Kartke pomalować akwarelami (jakiś pomarańcz rozmyty) i opalić zapalniczkę po czym zeskanować.
No i stuknęła nam sześćsetka. Co mogę powiedzieć? Stu użytkowników w ciągu 5 miesięcy - cieżko powiedzieć czy to dobry czy zły wynik. Prawda jest taka, że z tej setki moze 15 napisało cokolwiek na forum. A z tych 15 moze 4 napisało ich więcej niż 2-3.
Owszem pojawiło się paru używkoników którzy "rokują" na przyszłość (myśle tu o Osie, Darksamuraiu i Woju).
Podsumowując. Nędza
Owszem pojawiło się paru używkoników którzy "rokują" na przyszłość (myśle tu o Osie, Darksamuraiu i Woju).
Podsumowując. Nędza
Użytkownik Ekhtelion dnia Feb 1 2006, 07:03 PM napisał
P.S. Nazin czy ty jesteś Spartaninem? Bo ich tam uczyli pod kątem wojska lakonicznego wyrażania myśli
Aaarghh... nie mogę się powstrzymać... Lakonia to kraina historyczna w starożytnej Grecji, której stolicą była Sparta. Każdy Spartanin musiał umieć wyrażać swoje myśli w sposób krótki i powściągliwy. I stąd nazwa.