Bo cena jest atrakcyjniejsza...
 Bo cena jest atrakcyjniejsza...  

) to możesz sobie kupić niedrogie dodatki dla poszczególnych ras. Np. Obrońcy Wiary - ciekawy dodatek dla paladynów i kapłanów. Są też dla innych klas, ale ich nazw nie pamiętam. Jest pamiętam dla wojowników i mnichów, dla bardów i łowców... też tego trochę jest, ale nie są one takie drogie na szczęście i możesz sobie kupić ten, który ci odpowiada
) to możesz sobie kupić niedrogie dodatki dla poszczególnych ras. Np. Obrońcy Wiary - ciekawy dodatek dla paladynów i kapłanów. Są też dla innych klas, ale ich nazw nie pamiętam. Jest pamiętam dla wojowników i mnichów, dla bardów i łowców... też tego trochę jest, ale nie są one takie drogie na szczęście i możesz sobie kupić ten, który ci odpowiada  są tam ciekawe bajery. Nie chce mi się pisać, więc sam sobie sprawdź w empiku, czy gdzie tam kupujesz...
 są tam ciekawe bajery. Nie chce mi się pisać, więc sam sobie sprawdź w empiku, czy gdzie tam kupujesz...                     

Cytat
 Namiastka Planescape'a.
 Namiastka Planescape'a.Cytat
Cytat

Cytat
 Najlepiej kupić trzy podręczniki źródłowe, Księgę Planów, jakiś setting... I już bym sobie darował. No, ja jeszcze mam Ekran Mistrza Podziemi.
 Najlepiej kupić trzy podręczniki źródłowe, Księgę Planów, jakiś setting... I już bym sobie darował. No, ja jeszcze mam Ekran Mistrza Podziemi.  

Cytat
 W Podręczniku Gracza masz wszystko czego potrzebujesz, z możliwością dodania własnych. :>
 W Podręczniku Gracza masz wszystko czego potrzebujesz, z możliwością dodania własnych. :>Cytat
 No i wątpię, byś grał postacią zbliżającą się do potęgi na miarę bogów.
 No i wątpię, byś grał postacią zbliżającą się do potęgi na miarę bogów.
Cytat

Cytat

Cytat

Generalnie, będziesz musiał się trochę wysilić i samemu wszystko wykreować, bo jak dla mnie to tylko zarys.
 Generalnie, będziesz musiał się trochę wysilić i samemu wszystko wykreować, bo jak dla mnie to tylko zarys. 
Cytat