Złodziej Cienia
Ilość postów: 5239
Klasa: Złodziej
Coś czuje że antybohater wypłynie nam z listy graczy już obecnych.
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 2320
Klasa: Krasnolud
Uciekać, Frey wydostaje sie na wolność! Pochowajcie dzieci i małe zwierzątka futerkowe... I rzeczowe pytanie, jak często powinniśmy pisać?
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
Jeździec Mroku
Ilość postów: 10922
Klasa: Mroczny Rycerz
Postaram się dziś naskrobać coś.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?
- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?
- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.
- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Ilość postów: 2333
Cóż, ja po wpisie Fava poczułam anty-bohatera od razu. Może i moja postać będzie się tak czasem zachowywać... wpis prawie gotowy. Jeszcze tylko parę zdań...
Złodziej Cienia
Ilość postów: 5239
Klasa: Złodziej
Wpis nieco zmodyfikowałem, ale to swoją drogą. A na antybohatera sie nie czuję na siłach. Bierzecie poprawkę ze to mój pierwszy raz w ogóle.
Powiedziałam, że wpis będzie i wpis jest...
Ten Co Zawarł Pakt
Ilość postów: 302
Klasa: Demonolog
Jak super, że zorientowałam się o czasie i wciąż jeszcze jesteście na początku zabawy x) Zgłaszam się jako chętna do gry. Wskazówki z ostatnich 4 czy ilu tam stron przeczytałam, pierwszy raz w życiu chcę się bawić w coś takiego, więc doklejcie mnie, proszę, do listy grających x]
[size=14]Możesz mnie wkręcić! [/size]
Vanita, no to dawaj swój wpis, dawaj! Tylko na to czekamy!
Favar, są powody dlaczego jest przez "v" a nie przez "w". Ot choćby nie-polskie pochodzenie.
I co do pytania o odpisywanie: im częściej tym lepiej!
Dlaczego? Vamp, nasz były, najbardziej aktywny działacz pierwszego NNSO tak robił. Uwielbiał się w to bawić, więc brał każdą okazję, żeby to robić. Zdarzały się często takie... sesje. Dodawaliśmy po 7 nowych fragmentów na dzień, jak się rozrkęciliśmy. Na przykład ja, Med, ja, Med, ja, Med...
Biały Mag
Ilość postów: 5106
Klasa: Mag Żywiołów
Przy czym trzeba pamiętać, że tutaj się steruje wszystkimi, postaciami innych także i każdy rozwija fabułę.
Ash nazg durbatulűk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulűk agh burzum-ishi krimpatul.
Dla chcącego, nic trudnego...
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 2320
Klasa: Krasnolud
Hej, to powiedz przynajmniej, co to za wybuch...
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
A tobie wydaje się, że co to może być...? Użyj wyobraźni. W tej sesji każdy z nas jest Mistrzem Gry...