Co jeszcze?
Znalazłem jakiś system RPG. To juz 2 edycja. Jest to system o Wiedźminie (chyba). Wchodźcie i oglądajcie.
http://www.wiedzmin.rpg.pl
ps.Nazina jak będzie fajne to też można umieścić to. Ale też trzeba się z tym zapoznać.
http://www.wiedzmin.rpg.pl
ps.Nazina jak będzie fajne to też można umieścić to. Ale też trzeba się z tym zapoznać.
osobiście nie grałem - słyszałem zaś że bywa nudno i strasznie sztywny system
Nazin, daj oddzielna kategorie Warhammer a nie jakos inne rpg'i < . W warhameerze jestem bogiem
JA TESH :!
Użytkownik huberthc dnia Oct 28 2004, 01:17 PM napisał
Warhammer i cyberpunk. pomoge kazdemu ;]
[post="5855"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
JA TESH :!
Ja osobiście moge w warhamerzze jak by był pare porządynch temacikow napisac ...
Młotek! Młotek! Młotek! Młotek rządzi! To jest naprawdę porządny system, w który mozna grać i grać...Także w razie co mogę cośtam w miarę możliwości pomóc.
Użytkownik darksamurai dnia Jan 5 2006, 09:21 AM napisał
Młotek! Młotek! Młotek! Młotek rządzi! To jest naprawdę porządny system, w który mozna grać i grać...Także w razie co mogę cośtam w miarę możliwości pomóc.
[post="39521"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
NO TAK :! A NIE JAKIEŚ TAM D&D ODGAPIANE TO I TAKIE TAM NUDNE ...
JESTEM ZA ROBIENIEM SUBFORUM O WARHAMMERZE (RPG=>WARHAMMER) A NIE JAK TERAZ INNE RPG'i
Dragon Quest VIII- jRPG, zdziwilo mnie ze nie ma tu tematu o tym rpgu. Super gra na PS2, jak ktoś lubi troche sie wysilic nad walka to goraco polecam. Pod koniec gry sa walki ze smokami, trzeba pokonac 5 a to nie lada wyzwanie. Od czasu FFX i dark aeonow sie tak nie namenczylem z zadnym potworem.
Boże, człowieku, ty wiesz, gdzie się wypowiadasz? To jest temat o tradycyjnym RPG, takim z użyciem kostek, kart postaci, podręczników i dużej ilości papieru.
Dodajcie Warmłotka 40 kawałków: Mroczna Herezja, czy jak to tłumaczy się na polski. Opisik "Ten ork ma karabin, lepiej rozwal go laserem."
Dodajcie Warmłotka 40 kawałków: Mroczna Herezja, czy jak to tłumaczy się na polski. Opisik "Ten ork ma karabin, lepiej rozwal go laserem."