Użytkownik Ekhtelion dnia Dec 17 2006, 03:45 PM napisał
Co do kwestii czy ID to h&s trzeba było napisać to w stosownym temacie, a nie tutaj.
[post="51678"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Powiem tak, co do tej kwestii to przyganiał kocioł, garnkowi
Cytuję:
Użytkownik Ekhtelion dnia Aug 30 2005, 12:10 PM napisał
ID to wg. mnie hack&slash bardziej niż rasowy rpg. Chodzimy po jaskiniach/podziemiach/grobowchach i młócimy wszystkich niemilców...
Użytkownik Rincewind dnia Aug 30 2005, 04:52 PM napisał
...Zawsze uważałem, że Ehk z tym hack'n'slashem przesadza, ale coś w tym jest... Zwłaszcza, jeśli mamy ID porównać do BG
...
Użytkownik Ekhtelion dnia Aug 30 2005, 06:47 PM napisał
Ja nie przesadzam z tym h&s. Wiem, że h&s to najprędzej diablo ale jak miałem napisać? Czy Icewind Dale to half hack & slash?
Daleko mu do rąbaniny z diabła albo z DS ale ma sporo z tego gatunku.
Ekhtelion... jako pierwszy poruszyłeś w tym temacie kwestię H&S i przede wszystkim przyrównałeś IWD do tego typu gry. Biorąc pod uwagę cel tego tematu i znajdujące się w nim wypowiedzi innych użytkowników mogę się wypowiedzieć adekwatnie do zawartych tu treści prawda?
Poza tym moja wypowiedź nie miała na celu nakreślenia nowego wątku w tym temacie
PS.
1.Jestem na forum od niedawna, jeszcze nie zapoznałem sie ze wszystkimi istniejącymi tematami...
2.Gdy juz sie zapoznam z tym tematem ponoć w którym moja wypowiedź powinna sie znajdować, to na pewno też tam sie wypowiem, jednak skupię się na tym problemie od strony ontologicznej, a nie jak w tym wypadku od rzeczowej
3. Zarówno moja obecna wypowiedź jak i twoja skierowana do Mnie to czysty Offtopic, tak wiec uważam ze nie warto go przedłużać.
4. Jestem studentem filozofii, i niestety mam zboczenie zawodowe już wyrobione - wchodzę we wszelkie debaty i dyskusje, więc lepiej jest do Mnie wysłać czasami PW niż rozpoczynać temat, bo niestety będę trzymał sie swojego i drążył do upadłego
Pozdrawiam serdecznie
Dyskusje powiadasz... Z tego co wiem Frar to lubi, ale on dyskutuje nieco inaczej... toporem znaczy się . No ale pewnie nie wiesz jeszcze, kto to jest Frar. W każdym bądź razie witamy, tez serdecznie - Rince.