Jak narazie przebiega wszystko dobrze nawet są na mnie 2 głosy ale szkoda że złe.Najwięcej bedą miec starsi userzy którzy tu są od początku forum no coż trzeba się z tym pogodzic.
Ja chcę być psycholem. Ja na to zasługuję jak chol*ra. Co w Vampie jest takiego "psycho"? To jest wampir tylko, to dlatego lubi krew. Nie mogę pojąć.....
Picie krwi to uznawanie przez zwykłych ludzi za świrowanie...Dla nas, wampirów, to konieczność i przyjemność:] Ale jeśli macie to za świrowanie to hmm....Dorośnijcie:] A świrem Ty Joan? EEe nie zdaje mi się:] Jesteś całkime normalna osobą...Z odchyłami ale to każdy ma:] W każdym razie ja rządzę...ale mam nie smak bo świrami są wampiry z innego klanu...hmm...
Ee.... Nie Olcia, a gdzie ty Świrujesz?
Już bardziej na Wampa... Bo trudno, żeby wampir chodził za dnia, i jeszcze wychodził na fotografiach :twist:
Ja... hmm, ja już się barzdiej kwalifikuję. Nikt nie widział mojej twarzy, poza tym mam w większości dziwne avki XD I w ógóle jestem dziwny... BULA!
no faktycznie tu nie swiruje bo w sb nie moge ale jakby kto widzial niektore monologi moje na innych forach to bym od razu miala wszystkie glosy a ty niby wiekszy ode mnie? jo;p? dziwne avy? aktualnie masz moja byla tapete tylko ja mialam taki blysk w oku u smoka