Ja chętnie z kimś pogram, ale nie na battlenecie tylko przez ITP czy jaoś tak . Przyczyna: pewnie się domyślacie . Tak więc, jakby ktoś miał to samo co ja, to trzeba będzie się zgadać na PM .
mi ostatnio odbiło i mimo tych cholernych lagów gram sobie na nowym ladderze... a ponieważ nie mam stuffu, to będe chodziła na składankach ze sklepów...
/w deunan_knute
/w *section_9
jeśli komuś się zchce. Assa, 30 lv, crap stuff, najlepsze co mam to prawie perf nagel (29% mf) i "skradanie"...
Jak troszeczkę poczekacie to możemy pograć. Kumpel kupił w Angli Diablo + LoD, ale mu się nie spodobało i mi pożyczył Pozwolil mi pograć na BN więc jakoś będzie. Niestety znalazl tylko Cd-Key'a do Diablo, a do LoD'a nie znalazł (zapodział gdzieś...) i jadę na razie na znalezionym na necie. Jak go znajdzie (oby!) to mogę pograć na BN ;] Tylko nie wiem czy nie będzie w czymś przeszkadzać, ze mam angielską wersję.
Nie chodzi mi o to, ze nie znalazłem. Chodzi mi o to, ze znalazłem na necie, ale na tym (z oczywistych względów) nie mogę grać na necie Więc muszę pcozekać, aż kumpel znajdzie oryginalnego cd-keya.
Yy no więc... ten temat jest już trochę stary... a żeby nie było offa to powiem że niedługo będzie mnie można zobaczyć na CBN pod nickiem Farmer-z-polski
Ja w sumie gram sam mialem kumpla dobrego na CBN ale już nie gra mój wujek jeszcze gra i brat ale na zmiane tniemy więc tak lipa z nimi nie pgram za wiele
zabawny paladyn na 35 lvl to moja dziecina. A słowa runiczne na tym lvl to nie pogadasz. Tylko...czemu ja inwestpwałem perki (ach ten fallout... ) w aury defensywne? Czy mógłby mi ktoś doradzić w tej sprawie? Bo wszyscy kumple ulepszają ofensywne a ja nie wiem co robić. Czy istnieje jakaś dobra taktyka związana z aurami defensywnymi?