[Diablo] Kto gra ?
mi ostatnio odbiło i mimo tych cholernych lagów gram sobie na nowym ladderze... a ponieważ nie mam stuffu, to będe chodziła na składankach ze sklepów...
/w deunan_knute
/w *section_9
jeśli komuś się zchce. Assa, 30 lv, crap stuff, najlepsze co mam to prawie perf nagel (29% mf) i "skradanie"...
/w deunan_knute
/w *section_9
jeśli komuś się zchce. Assa, 30 lv, crap stuff, najlepsze co mam to prawie perf nagel (29% mf) i "skradanie"...
Jak troszeczkę poczekacie to możemy pograć. Kumpel kupił w Angli Diablo + LoD, ale mu się nie spodobało i mi pożyczył Pozwolil mi pograć na BN więc jakoś będzie. Niestety znalazl tylko Cd-Key'a do Diablo, a do LoD'a nie znalazł (zapodział gdzieś...) i jadę na razie na znalezionym na necie. Jak go znajdzie (oby!) to mogę pograć na BN ;] Tylko nie wiem czy nie będzie w czymś przeszkadzać, ze mam angielską wersję.
ps.Nekromanta 11 lvl ;p
ps.Nekromanta 11 lvl ;p
Ja gram na CBN więc mogę z kimś pograć kalanik to też nie jest głupi pomysł zobaczymy
moje acc *mc_balti
moje acc *mc_balti
Yy no więc... ten temat jest już trochę stary... a żeby nie było offa to powiem że niedługo będzie mnie można zobaczyć na CBN pod nickiem Farmer-z-polski
Ja w sumie gram sam mialem kumpla dobrego na CBN ale już nie gra mój wujek jeszcze gra i brat ale na zmiane tniemy więc tak lipa z nimi nie pgram za wiele
Hmmm zaczełem grać wczoraj i przydałby sie jakiś crap dla sorki albo jakieś dwie runki um... Pożyczyły ktoś?
Podaj swoje acc to też powrócę na scenę D2 Mam od jakiegoś czasu ochotę ale samemu to jakoś ble
zabawny paladyn na 35 lvl to moja dziecina. A słowa runiczne na tym lvl to nie pogadasz. Tylko...czemu ja inwestpwałem perki (ach ten fallout... ) w aury defensywne? Czy mógłby mi ktoś doradzić w tej sprawie? Bo wszyscy kumple ulepszają ofensywne a ja nie wiem co robić. Czy istnieje jakaś dobra taktyka związana z aurami defensywnymi?
Zależy jaki ma to być paladyn... Hammer, Shmit czy zelot?
Małe ps. Moje ACC to Kaanyr-Vhok
Małe ps. Moje ACC to Kaanyr-Vhok