).
 ).                     
                                                     . Ty jeszcze nie masz przy tym poziomie tego czaru. Ja nawet uciekałem z jego pola widzenia, on za mną nie szedł i odpoczywałem w tym samym pomieszczeniu co on. To też nic nie dało
 . Ty jeszcze nie masz przy tym poziomie tego czaru. Ja nawet uciekałem z jego pola widzenia, on za mną nie szedł i odpoczywałem w tym samym pomieszczeniu co on. To też nic nie dało  . Demi Lisz w naszym przypadku, z naszym poziomem, który mamy w chwili walki jest niepokonany :? . I Ty o tym powinieneś najlepiej wiedzieć Panie Demi Liszu :wink: .
 . Demi Lisz w naszym przypadku, z naszym poziomem, który mamy w chwili walki jest niepokonany :? . I Ty o tym powinieneś najlepiej wiedzieć Panie Demi Liszu :wink: .                     

Cytat
Cytat

Cytat
 . Wiesz dawno nie grałem w Baldura i powiem szczerze, że nie pamiętam co dawał ten pierścień, a jak grałem byłem jeszcze "niedoświadczony" (bo był to mój pierwszy RPG) i może nie umiałem docenić wrtości pierścienia. Jeno wiem napewno. Wtedy dla mnie najcenniejszą rzeczą to on nie był
. Wiesz dawno nie grałem w Baldura i powiem szczerze, że nie pamiętam co dawał ten pierścień, a jak grałem byłem jeszcze "niedoświadczony" (bo był to mój pierwszy RPG) i może nie umiałem docenić wrtości pierścienia. Jeno wiem napewno. Wtedy dla mnie najcenniejszą rzeczą to on nie był  , ale może powinien być.
, ale może powinien być.                     
                                                     Mag rzucał ogniste kule. Sekwencery, różdżki, co się tylko dało. Osobiście uważam, że zwycięstwo po walce twarzą w twarz daje więcej satysfakcji, niż używaniej jakiś ochron przed magią, czy innych rzeczy uniemożliwiających przeciwnikowi dotknięcia nas.
 Mag rzucał ogniste kule. Sekwencery, różdżki, co się tylko dało. Osobiście uważam, że zwycięstwo po walce twarzą w twarz daje więcej satysfakcji, niż używaniej jakiś ochron przed magią, czy innych rzeczy uniemożliwiających przeciwnikowi dotknięcia nas.                     
                                                    Cytat
Cytat
Cytat

. Zainstalowałem przed chwilą BG (łezka w oku mi się zakręciła) wygrzebałem save'y i odpaliłem ten zatytułowany "po kangaxie". Oto parametry moejgo wojownika:
. Zainstalowałem przed chwilą BG (łezka w oku mi się zakręciła) wygrzebałem save'y i odpaliłem ten zatytułowany "po kangaxie". Oto parametry moejgo wojownika: