Admin&Mod Log
Kasacja tematu Jak ogladac megavideo bez limitu. Wątpię, by jego autor czytał tutejszy regulamin.
Poleciał post Saphire z tematu Aura magów za OT.
[Dodano po 6 godzinach]
Tematy Proch i jego odpowiedniki na Fae oraz Aura Magów zamknięte i przeniesione do zamkniętych dyskusji.
[Dodano po 15 minutach]
Ehhh jako że Lolth mnie skołowała i się pośpieszyłem ku jej chwale to otwieram i przywracam temat Proch i jego odpowiedniki na Fae Sorki za zamieszanie:/
[Dodano po minucie]
Poleciał post Zertera za OT ze skargi w temacie Rycerze w Srebrze
[Dodano po 15 godzinach]
Kasacja postu Mela z tematu o Rycerzach w srebrze do tego +1 do poziomu ostrzeżenia zw wulgarne i bzdurne OT.
[Dodano po 8 godzinach]
Temat Rycerze w Srebrze został przeniesiony do działu dyskusji po czym zamknięty i przeniesiony do Zakończonych dyskusji.
[Dodano po 6 godzinach]
Tematy Proch i jego odpowiedniki na Fae oraz Aura Magów zamknięte i przeniesione do zamkniętych dyskusji.
[Dodano po 15 minutach]
Ehhh jako że Lolth mnie skołowała i się pośpieszyłem ku jej chwale to otwieram i przywracam temat Proch i jego odpowiedniki na Fae Sorki za zamieszanie:/
[Dodano po minucie]
Poleciał post Zertera za OT ze skargi w temacie Rycerze w Srebrze
[Dodano po 15 godzinach]
Kasacja postu Mela z tematu o Rycerzach w srebrze do tego +1 do poziomu ostrzeżenia zw wulgarne i bzdurne OT.
[Dodano po 8 godzinach]
Temat Rycerze w Srebrze został przeniesiony do działu dyskusji po czym zamknięty i przeniesiony do Zakończonych dyskusji.
Kasacja postów z tematu [Przemiot] Ciapećka, dwóch Al-Mahdi i jednego Ty Cruelsufferer za OT.
[Dodano po 2 godzinach]
Kasacja posta Gehta z tematu [Przedmiot] Magiczna Fajka za wulgaryzmy do tego +1 poziom ostrzeżeń.
[Dodano po 2 godzinach]
Kasacja posta Trzeciego kuru w temacie [Przedmiot] Lutnia wiecznej melodii do tego +1 punkt ostrzeżeń za bzdurne OT
[Dodano po 2 godzinach]
Kasacja posta Gehta z tematu [Przedmiot] Magiczna Fajka za wulgaryzmy do tego +1 poziom ostrzeżeń.
[Dodano po 2 godzinach]
Kasacja posta Trzeciego kuru w temacie [Przedmiot] Lutnia wiecznej melodii do tego +1 punkt ostrzeżeń za bzdurne OT
Czyścimy dział pozwolenia ku chwale Lolth:
Z tematu [Przedmiot] Płaszcz Siedmiu Wiatrów poleciały za OT posty: 2x Trzeci kur, 2x Redhorn Steelaxe, 1 Ati
[Dodano po 11 minutach]
Z tematu [Przedmiot] Kotwiczka poleciały za OT posty: 2x Maeg, 1x Zerter, 1x Trzeci kur
[Dodano po 7 minutach]
Z tematu [Przedmiot] Lutnia wiecznej melodii poleciały za OT posty: 2xTy Cruelsufferer, 2xEnether, 1xTrzeci kur
[Dodano po 9 minutach]
Z tematu [Przedmiot]Zapalniczka lecą posty: 1xMaeg, 1xErvina. Powód jw.
[Dodano po 9 minutach]
Z tematu Magiczna Moneta lecą posty za OT: 3xTrzeci kur i po razie Bloin, Enether, Lavo.
[Dodano po 9 minutach]
Jako że nagromadzenie OTów u Trzeciego kura było znaczne to dostaje kolejne +1 do poziomu ostrzeżeń. Kiedyś może przebrnę przez ostatnie podanie. Może...
Z tematu [Przedmiot] Płaszcz Siedmiu Wiatrów poleciały za OT posty: 2x Trzeci kur, 2x Redhorn Steelaxe, 1 Ati
[Dodano po 11 minutach]
Z tematu [Przedmiot] Kotwiczka poleciały za OT posty: 2x Maeg, 1x Zerter, 1x Trzeci kur
[Dodano po 7 minutach]
Z tematu [Przedmiot] Lutnia wiecznej melodii poleciały za OT posty: 2xTy Cruelsufferer, 2xEnether, 1xTrzeci kur
[Dodano po 9 minutach]
Z tematu [Przedmiot]Zapalniczka lecą posty: 1xMaeg, 1xErvina. Powód jw.
[Dodano po 9 minutach]
Z tematu Magiczna Moneta lecą posty za OT: 3xTrzeci kur i po razie Bloin, Enether, Lavo.
[Dodano po 9 minutach]
Jako że nagromadzenie OTów u Trzeciego kura było znaczne to dostaje kolejne +1 do poziomu ostrzeżeń. Kiedyś może przebrnę przez ostatnie podanie. Może...
Lolth przyjęła post Ati z tematu Nowe Rasy. Nie związany z tematem.
[Dodano po 11 dniach]
10 postów zostało przeniesionych z tematu Nowa Era do tematu Co jeszcze?. 3 x Brain, po razie Flamenn, Arienisa, Lavo, Evriny, Ati, Taliona, Eleana. Powód: W tym temacie bardziej pasują.
[Dodano po 11 dniach]
10 postów zostało przeniesionych z tematu Nowa Era do tematu Co jeszcze?. 3 x Brain, po razie Flamenn, Arienisa, Lavo, Evriny, Ati, Taliona, Eleana. Powód: W tym temacie bardziej pasują.
Przeniosłem temat "NPC którzy zapadli wam w pamięć." z RPGowego subforum Ogólne do Innych cRPGów. RPG i cRPG to jednak troszkę co innego.
[Dodano po 4 dniach]
Usunąłem po shoucie Kresselacka i SirCapitana. Pisanie shoutów pod rząd jest niezgodne z regulaminem.
[Dodano po 18 godzinach]
Poleciał następny shout Enethera. Powód ten sam.
[Dodano po 3 godzinach]
Dwa shouty SirCapitana out. Powód wyżej.
[Dodano po 21 godzinach]
Shout Enethera out. Zaczynam się zastanawiać, czy jest sens dalej uwzględniać to w Logu, bo niedługo ten post będzie miał kilometr
[Dodano po 4 dniach]
Usunąłem po shoucie Kresselacka i SirCapitana. Pisanie shoutów pod rząd jest niezgodne z regulaminem.
[Dodano po 18 godzinach]
Poleciał następny shout Enethera. Powód ten sam.
[Dodano po 3 godzinach]
Dwa shouty SirCapitana out. Powód wyżej.
[Dodano po 21 godzinach]
Shout Enethera out. Zaczynam się zastanawiać, czy jest sens dalej uwzględniać to w Logu, bo niedługo ten post będzie miał kilometr