Admin&Mod Log
-1 do poziomu ostrzeżeń dla użytkownika MiridiusHazentoff. Amnestia.
W ramach propagowania chaosu ku czci Lolth na subforum Fae poleciał temat "Konsekwencje dyskusji" z działu dyskusji. Powód? Pajęcza Królowa wysłała posłańca aby zmienił te konsekwencje.
[Dodano po 14 minutach]
Temat "Sposób traktowania skarg" w dziale dyskusji zamknięty po podjęciu decyzji.
[Dodano po 19 godzinach]
Lolth przyjęła post Kresselack w dziale Podania w temacie: [imię, umiejętności, czary]Aretha, kręgi i tatuaże magiczne, magia krwi]. To nie był komentarz podania.
[Dodano po 14 minutach]
Temat "Sposób traktowania skarg" w dziale dyskusji zamknięty po podjęciu decyzji.
[Dodano po 19 godzinach]
Lolth przyjęła post Kresselack w dziale Podania w temacie: [imię, umiejętności, czary]Aretha, kręgi i tatuaże magiczne, magia krwi]. To nie był komentarz podania.
Następujące tematy: Zalegające listy, Sposób traktowania skarg, Sprawa Kagary, Kusze, Imiona i mój absolutny faworyt Ach! Te Pomroki! zostały przeniesione do działu: Zakończone Dyskusję. W ramach porządków.
Czy ja też mogę mieć kolorek? pytam tutaj ale możecie odpowiedzieć na PW:P
Czy ja też mogę mieć kolorek? pytam tutaj ale możecie odpowiedzieć na PW:P
Kasacja posta eimyra z tematu [Serial] My Little Pony: Friendship Is Magic. Nabijanie postów, do tego po angielsku.
[Dodano po 23 godzinach]
Kolejny post eimyra w tym samym temacie out. Powód j.w. Posyłam upomnienie.
[Dodano po 23 godzinach]
Kolejny post eimyra w tym samym temacie out. Powód j.w. Posyłam upomnienie.
Poleciał post Zertera z tematu: Magnes Ci... czyli Srebrny Fallus [przedmiot]. Powód: nie była to ocena podania, a post nic nie wnosił.
[Dodano po 4 godzinach]
-1 do poziomu ostrzeżeń dla Kagary. Amnestia.
[Dodano po 4 minutach]
-1 do poziomu ostrzeżeń dla Buki. Amnestia.
-1 do poziomu ostrzeżeń dla Vitkacego. Amnestia.
-1 do poziomu ostrzeżeń dla Lavo. Amnestia.
Swoją drogą trochę macie w tym zaległości;) przejrzałem część użytkowników subforum Fae
[Dodano po 8 minutach]
-1 do poziomu ostrzeżeń dla Comnena. Amnestia.
[Dodano po 3 minutach]
-1 do poziomu ostrzeżeń dla Saphire. Amnestia.
[Dodano po 4 godzinach]
-1 do poziomu ostrzeżeń dla Kagary. Amnestia.
[Dodano po 4 minutach]
-1 do poziomu ostrzeżeń dla Buki. Amnestia.
-1 do poziomu ostrzeżeń dla Vitkacego. Amnestia.
-1 do poziomu ostrzeżeń dla Lavo. Amnestia.
Swoją drogą trochę macie w tym zaległości;) przejrzałem część użytkowników subforum Fae
[Dodano po 8 minutach]
-1 do poziomu ostrzeżeń dla Comnena. Amnestia.
[Dodano po 3 minutach]
-1 do poziomu ostrzeżeń dla Saphire. Amnestia.
Małe przemeblowanie na forum. Trochę pozmienialiśmy kolejność działów, dodaliśmy subforum dla serii Deus Ex. Gdyby ktoś się w tym pogubił, to możemy mu przygotować specjalną mapę