W ramach propagowania chaosu ku czci Lolth na subforum Fae poleciał temat "Konsekwencje dyskusji" z działu dyskusji. Powód? Pajęcza Królowa wysłała posłańca aby zmienił te konsekwencje.
[Dodano po 14 minutach]
Temat "Sposób traktowania skarg" w dziale dyskusji zamknięty po podjęciu decyzji.
[Dodano po 19 godzinach]
Lolth przyjęła post Kresselack w dziale Podania w temacie: [imię, umiejętności, czary]Aretha, kręgi i tatuaże magiczne, magia krwi]. To nie był komentarz podania.
Post gościa TraunseSlunse* wylatuje z opowiadania Smok. Jeśli Med będzie chciał się ubrać, to znajdzie coś lepszego, niż linki bota reklamującego ubrania.
Następujące tematy: Zalegające listy, Sposób traktowania skarg, Sprawa Kagary, Kusze, Imiona i mój absolutny faworyt Ach! Te Pomroki! zostały przeniesione do działu: Zakończone Dyskusję. W ramach porządków.
Czy ja też mogę mieć kolorek? pytam tutaj ale możecie odpowiedzieć na PW:P
Z tematu Znalazłem wejście do piwnicy magnatów w dziale Gothic 1 wylatuje post nr 12, autorstwa Optymisty. Fajnie, że wiesz o co chodzi, ale jeśli już o tym pisać, to dodać coś w związku, bo inaczej wychodzi spam
Lolth przyjęła post Mela w swe objęcia w temacie: Magnes Ci... czyli Srebrny Fallus [przedmiot]. Powód? "Jestem na Tak " w swoim podaniunic nie wnosi.... Masz Cou;)
Małe przemeblowanie na forum. Trochę pozmienialiśmy kolejność działów, dodaliśmy subforum dla serii Deus Ex. Gdyby ktoś się w tym pogubił, to możemy mu przygotować specjalną mapę
Wydzieliłem posty Kresselacka, Ati, Lionela i moje z tematu "[MUZYKA] Linki godne polecenia" do nowego tematu "Guns N' Roses". Rozwinięta dyskusja trochę odbiegła od tematu.