Uprasza się Tara o niewprowadzanie rozprężenia i rozbijanie ciekawych wątków swoimi offowymi uwagami bo dużo użytkowników traktuje je jako przyzwolenie do robienie bałaganu.
Uprasza się większość męskiej części forum o nie traktowanie żeńskiej części jako materiału na randki (a przynajmniej nie róbcie tego publicznie).
[Dodano po chwili]
Spore czyszczenie w temacie o "dołączeniu do ekipy GE". Powód: Zaktualizowałem pierwszy post o kwestie poruszane niżej.
Uprasza się Tara o niewprowadzanie rozprężenia i rozbijanie ciekawych wątków swoimi offowymi uwagami bo dużo użytkowników traktuje je jako przyzwolenie do robienie bałaganu.
Zamknąłem trzy tematy (Plemiona, Wyspiarze, Plik do stworzenia gry na silniku VALLHERU) w dziale RPGi przeglądarkowe i tekstowe. Powód: Plemiona - zły dział i materiał do kłótni userów. Wyspiarze - nie potrzebna reklama i zły dział. Plik do stworzenia... - stary, nieaktualny temat.
edit: ponowne zamknięcie tematu o 'pliku' Vallheru. Ven grzebie nie w swoim dziale.
Rangramil przeniósł temat Wampirzyca (328) z Fae=>Rozprawy, skargi i zażalenia do Zakończone.
Pisze ja, bo on ma z tym najwidoczniej problemy. Dodatkowo temat zamknął.
[Dodano po chwili]
Przemianowałem temat wojciak'a30 z Pozwoleń i przeniosłem do Pomocy - tam się zakłada takie tematy. Dodatkowo go zamknąłem. Jak nie wiesz to pytaj a nie piszesz na forum.
[Dodano po chwili]
Wyleciał post użytkownika Fideis z tematu Memento mori, czyli śmierć w górach w Fae=>SiP. Powód - OT. Klątwę to ja na Ciebie rzucę za OT.