Admin&Mod Log
Kasacja postu użytkownika Mezlar Mizzrym z tematu [Rasa]Drow, ID:641
w Fae=>Pozwolenia. OT, do tego jeden wyraz.
w Fae=>Pozwolenia. OT, do tego jeden wyraz.
Temat [Skarga] Opis gildii MW ląduje w subforum Zakończone. Zamknął go wcześniej Ven i nie ma co go otwierać - sprawa wykracza poza naszą jurysdykcję.
PM'ka z ostrzeżeniem dla użytkowników : Tiernan Diarmand oraz Valandil. Dalszy OT w temacie Fae=>Newsy=>Wojny gildii=>AFH vs. TT nagrodzę w formie procentów.
[Dodano po chwili]
Czyszczenie tematu Kwiatki sesyjne, karczemne i inne, Zombiako - drzewiec ? Trochę tego było z Ot i rozmów o biuście i innych cudach.
Wyleciały posty użytkowników:
Clarisse Neferet
Mezlar Mizzrym
Maraus
Shasfana
Courun Yauntyrr - upomnienie moje
MiridiusHazentoff
Ulalume
Valandil
Kresselack
Desdeamona
Raz jeszcze się zagolopujecie a każdego odznaczę procentami, zaś sam temat zamknę i będziecie musieli się chwalić w inny sposób. Zabawa zabawą, ale bez przesady.
[Dodano po chwili]
Jak widać nie skutkuje, więc Clarisse Neferet dostaje ode mnie 10% za OT i niepoprawne wyrażanie się w postach. Jej OT usunięty z tematu o kwiatkach w Fae->Newsy->Strefa sesji.
[Dodano po chwili]
Czyszczenie tematu Kwiatki sesyjne, karczemne i inne, Zombiako - drzewiec ? Trochę tego było z Ot i rozmów o biuście i innych cudach.
Wyleciały posty użytkowników:
Clarisse Neferet
Mezlar Mizzrym
Maraus
Shasfana
Courun Yauntyrr - upomnienie moje
MiridiusHazentoff
Ulalume
Valandil
Kresselack
Desdeamona
Raz jeszcze się zagolopujecie a każdego odznaczę procentami, zaś sam temat zamknę i będziecie musieli się chwalić w inny sposób. Zabawa zabawą, ale bez przesady.
[Dodano po chwili]
Jak widać nie skutkuje, więc Clarisse Neferet dostaje ode mnie 10% za OT i niepoprawne wyrażanie się w postach. Jej OT usunięty z tematu o kwiatkach w Fae->Newsy->Strefa sesji.
Zamykam temat Sesje zbiorowe graczy, czyli tzw codziennik w Fae=>SiP. Co więcej wywalam post Ornikiela z tego tematu - raportujesz a nie spamujesz. Za to właśnie dla Ornikiela 10% - ostrzegałem dużo więcej niż raz.
2 posty z tematu Illithid(Łupieżca Umysłów) Raz jeszcze, ID: 156 wylatują. Jak nie czytacie to milczcie. Drugi post to zbędne komentowanie pierwszego.
Amnestia dla Majorka. Mam rację?
[Dodano po dobie]
Porządek w temacie o Jarkendarze. Poleciało parę postów.
Powód: wypowiedzi zawierające w większości prywatne animozje i post rozpoczynający zwyczajnie tylko prywatną rozmowę, którą można załatwić na PW (konkretniej post Dellas'a).
[Dodano po dobie]
Porządek w temacie o Jarkendarze. Poleciało parę postów.
Powód: wypowiedzi zawierające w większości prywatne animozje i post rozpoczynający zwyczajnie tylko prywatną rozmowę, którą można załatwić na PW (konkretniej post Dellas'a).
Usunięcie jednego z tematów "[Skarga] Przedwczesny atak" ze skarg i zażaleń. Powód: Przypadkowe zdublowanie.