Admin&Mod Log
10% dla użytkownika D'ciz - upominany wcześniej by panował nad OT. Dotrzymuję słowa. Procenty za OT i atakowanie osoby a nie tematu.
Kasacja tematu Problem, This account... w Fae=>Rozprawy, skargi i zażalenia. Problemy się zgłasza w innym temacie, rozwiązanie podano wcześniej - polecam użyć wyszukiwarki.
[Dodano po chwili]
Kasacja postów Matthiasa i Maruasa z tematu: [Zażalenie] Na arbitra, Elareth (506) w Fae=>Rozprawy, skargi i zażalenia. OT
[Dodano po chwili]
Kasacja postów Matthiasa i Maruasa z tematu: [Zażalenie] Na arbitra, Elareth (506) w Fae=>Rozprawy, skargi i zażalenia. OT
Kasacja posta użytkownika Pyjak z Fae=>R,s i z=>Zmień imię. OT
[Dodano po chwili]
Małe porządki: W Fae=>Błędy wywaliłem tematy z I i II ery. Zostały tylko te z obecnej.
Z Fae=>Pozwolenia=>Odrzucone wywaliłem koło 40 najstarszych odrzuconych pozwoleń. Stopniowo będę czyścił to subforum.
[Dodano po chwili]
Małe porządki: W Fae=>Błędy wywaliłem tematy z I i II ery. Zostały tylko te z obecnej.
Z Fae=>Pozwolenia=>Odrzucone wywaliłem koło 40 najstarszych odrzuconych pozwoleń. Stopniowo będę czyścił to subforum.
10 % dla Ornikiela za nieprzyzwoite zdjęcie dodane do postu w temacie BI archiwum w Fae=>SiP. Na forum są też dzieci.
Kasacja postu Randala w tym samym temacie - OT. Cytuję: " xD".
Kasacja postu Randala w tym samym temacie - OT. Cytuję: " xD".
Po 10 % ostrzeżenia dla użytkowników Santinii oraz Pyjak za OT w dziale z pozwoleniami. Wam się tylko wydaje, że was nie widzę.
[Dodano po chwili]
2 posty pana Santinii wylatują z tematu ranga:łowca nieumarłych, Venilo ID: 1003 - spam i naganianie na opinie. Jeszcze coś znajdę a hojnie dodam kolejne 10 %.
[Dodano po chwili]
Przenoszę 3 tematy z R,s i z do Zakończone w Fae. Powód - tematy zakończone i w 2/3 przypadkach zamknięte.
[Dodano po chwili]
Wylatują post Favara i post użytkownika Santinii z tematu [Przedmioty, ranga, umiejętność] Pozwolenie, id 47 Nistaren w Fae=>Pozwolenia. OT.
[Dodano po chwili]
2 posty pana Santinii wylatują z tematu ranga:łowca nieumarłych, Venilo ID: 1003 - spam i naganianie na opinie. Jeszcze coś znajdę a hojnie dodam kolejne 10 %.
[Dodano po chwili]
Przenoszę 3 tematy z R,s i z do Zakończone w Fae. Powód - tematy zakończone i w 2/3 przypadkach zamknięte.
[Dodano po chwili]
Wylatują post Favara i post użytkownika Santinii z tematu [Przedmioty, ranga, umiejętność] Pozwolenie, id 47 Nistaren w Fae=>Pozwolenia. OT.
Kasacja tematu III era w Faerun=>Sugestie i propozycje. Temat nie na miejscu i tak na dobrą sprawę o niczym.
Usunięcie posta Zola z tematu "Wychodzenie z gry", w dziale Baldur's Gate I. Powód ? Nic nie wnosił do tematu.
Połączenie tematów "mody pod BGT" i "BGT pomoc..." z "Mody i modziki do Baldurka".
Użytkownik KRQ proszony jest o używanie wyszukiwarki i zaprzestanie tworzenia wielu tematów opisujących ten sam lub podobny problem.
Połączenie tematów "mody pod BGT" i "BGT pomoc..." z "Mody i modziki do Baldurka".
Użytkownik KRQ proszony jest o używanie wyszukiwarki i zaprzestanie tworzenia wielu tematów opisujących ten sam lub podobny problem.
Kasacja tematu [Błąd], Strumyk -Złota Rybka z Fae=>Błędy. Prosiłem, by tak nie nazywać tematów. Poza tym temat o tym już istnieje - korzystaj z wyszukiwarki.
[Dodano po chwili]
Ostrzeżenie dla Ornikiela. Nie baw się w moderatora, bo tylko nabijasz posty, które są spamem.
[Dodano po chwili]
Ostrzeżenie dla Ornikiela. Nie baw się w moderatora, bo tylko nabijasz posty, które są spamem.