Admin&Mod Log
Kasacja postu Ornikiela z tematu [Imiona] Gerard, Duncan, ID 1956, Falgrim Falldeswer w Faerun=>Pozwolenia. Powód - jeden wyraz.
Przenoszę tematy:
Zmiana charakteru i wyznania z SiP do [SiP] Odrzucone
[Ruathym] Doki i Ascarle, Do oceny z SiP do [SiP] Zatwierdzone
Punkty Kradzieży, A raczej ich przyszłościowy niedobór... z SiP do [SiP] Odrzucone
Przenoszę tematy:
Zmiana charakteru i wyznania z SiP do [SiP] Odrzucone
[Ruathym] Doki i Ascarle, Do oceny z SiP do [SiP] Zatwierdzone
Punkty Kradzieży, A raczej ich przyszłościowy niedobór... z SiP do [SiP] Odrzucone
http://forum.gexe.pl/index.php?showtopic=8645&hl=
Chciałam zasięgnąć języka - mam to uznać za reklamę innego forum?
Chciałam zasięgnąć języka - mam to uznać za reklamę innego forum?
Wyczyściłem subforum "Wojny klanowe" w Faerun=>Newsy. Powód - NE, a więc stare wojny zakończone.
Wyczyściłem w Fae forum Rozprawy, skargi i zażalenia oraz subforum Zakończone w tym dziale. Powód - sprawy dotyczyły zakończonej ery.
To propo karania i ja:
10 % dla użytkownika Yarpen Gottzorn za Ot w temacie o pozwoleniu na imię w Faerun=>Pozwolenia.
Ostrzeżenie dla Falgrima - OT w tym samym temacie. Next time będą procenty.
Co więcej sam ten temat zamknąłem i przeniosłem.
10 % dla użytkownika Yarpen Gottzorn za Ot w temacie o pozwoleniu na imię w Faerun=>Pozwolenia.
Ostrzeżenie dla Falgrima - OT w tym samym temacie. Next time będą procenty.
Co więcej sam ten temat zamknąłem i przeniosłem.
Połączenie tematu "Witam, mody" z "Mody i modziki do Baldurka", w dziale Baldur's Gate.
Zamknięcie tematów "Punkty życia" i "Pod Hełmem i Płaszczem", w dziale Baldur's Gate I. Powód ? Problemy rozwiązane.
Przeniesienie postów Zeala i Sosny z tematu "Minsc" do "Drużyna marzeń", w Baldur's Gate I. Powód ? Rozmowy nie na temat.
Zamknięcie tematów "Punkty życia" i "Pod Hełmem i Płaszczem", w dziale Baldur's Gate I. Powód ? Problemy rozwiązane.
Przeniesienie postów Zeala i Sosny z tematu "Minsc" do "Drużyna marzeń", w Baldur's Gate I. Powód ? Rozmowy nie na temat.