Użytkownik Ragnil dostał 10% ostrzeżenia. Powód: Mimo wcześniejszych uwag pisał o rzeczy nie związanej z tematem.
Jego ostatni post w temacie: http://forum.gexe.pl/index.php?showtopic=6346 zniknie jutro o 12.
A jak dalej będziesz miał gdzieś ostrzeżenia to sobie zrobisz przymusowy odpoczynek od forum i nie będzie problemu.
Zamknęłam tematy "Morrowind w 15 minut" - bo... Bo. Raczej nie jest potrzebny do rozgrywki.
I jeszcze "Plantacja Dren", czyli odkrywanie amjeriki po raz nty. Nie wiem co z takim czymś robić, może wkleję post do ogólnej pomocy, w każdym razie nie sądzę, by taki temat był potrzebny.
Oprócz tego pokasowałam kilka pomniejszych i mniej ważnych postów, nie wnoszących nic do niektórych... dyskusji.
Kasacja postu Mistrz Krezysztof z tematu Neverwinter Nights Update. Treść posta: 'Psychol'. Dodatkowo wymieniony wyżej pan otrzymuje 10% ostrzeżenia za obrazę innego użytkownika.
Temat "Plantacja Dren" połączyłam z Pomocą. Nie widzę wyraźnych powodów dla zakładania odrębnego wątku na temat. Jest to pewne miejsce w grze, do którego trafia prędzej czy później każdy gracz Morka (wymaga tego niemal każdy scenariusz), tymczasem z posta wynika że jest to "jedno z tych zajefajnych miejsc do wzbogacania się", czyli kolejna powtórka z rozrywki w postaci wątku, w którym wypowiedzą się 3-4 osoby, a potem temat uschnie i zawiśnie. Użytkowniku Zola, może za miękka jestem, ale za odgrażanie się PM za zamknięcie tematu nie ukaram ostem, jednak jeśli się to powtórzy, zrobię to na pewno.
Zamknęłam tematy:
"Latające buty"
"Królowa Skrzydeł Nietoperzy"
"Morrowind PL a ANG? co lepsze?"
"mam problem z początkową misją"
"Spaczenie!"
"Problemy z przejściem misji"
I kilka innych pomniejszych
Połączyłam 2 tematy traktujące o "najlepszych" klasach.
A to dopiero początek.