Admin&Mod Log
Kasacja posta Paweł_666 z tematu Polska Aribeth w NWN. Post był nie na temat (mówił o samej grze, a nie o polonizacji).
[Dodano po chwili]
Czasowa kasacja (23 czerwca 12:00) posta fuzzel z tematu Sesja na wakacje. Powód - jednym słowem - spam (użytkownik nie przeczytał poprzednich postów, a jego był b. krótki).
[Dodano po chwili]
Czasowa kasacja (23 czerwca 12:00) posta fuzzel z tematu Sesja na wakacje. Powód - jednym słowem - spam (użytkownik nie przeczytał poprzednich postów, a jego był b. krótki).
Połączyłem temat Avalangera w NWN2 z właściwym tematem o wymaganiach.
[Dodano po chwili]
Post Fuzzela wylecial z tematu w Fanworks. Powód: same jakieś durne emoty. User otrzymał PMke ostrzegającą.
[Dodano po chwili]
Wydzieliłem z tematu o BGIII posty dotyczace jęczenia nt. sprzętu i przeniosłem je do Hardware'u/ Z posta Jakóba wyciąłem in-topic i wyslałem na PM by ponownie zapostował w BGIII.
[Dodano po chwili]
Kasacja posta M.K w "BG II - problem, Gra nie chce się uruchomić" Powód? User się odgraża czego to my nie robimy z piratami.
[Dodano po chwili]
Post Fuzzela wylecial z tematu w Fanworks. Powód: same jakieś durne emoty. User otrzymał PMke ostrzegającą.
[Dodano po chwili]
Wydzieliłem z tematu o BGIII posty dotyczace jęczenia nt. sprzętu i przeniosłem je do Hardware'u/ Z posta Jakóba wyciąłem in-topic i wyslałem na PM by ponownie zapostował w BGIII.
[Dodano po chwili]
Kasacja posta M.K w "BG II - problem, Gra nie chce się uruchomić" Powód? User się odgraża czego to my nie robimy z piratami.
Połączenie tematów "Kłopot z instalacją na laptopie" oraz "Problem z instalacją, na laptopie" w dziale Baldur's Gate I.
Powód ? Wiadomy, podobna tematyka.
Poza tym usunąłem mój oraz Ekhteliona post z wyżej wymienionego tematu. Powód ? Nie doczytałem dokładnie co tam napisał kolega z problemem i palnąłem głupotę nic nie wnoszącą do tematu
[Dodano po chwili]
Usunięcie posta Quessira w temacie "Uruchom niezainstalowaną grę", w dziale Baldur's Gate I.
Powód ? Nic nie wnosi do tematu.
Powód ? Wiadomy, podobna tematyka.
Poza tym usunąłem mój oraz Ekhteliona post z wyżej wymienionego tematu. Powód ? Nie doczytałem dokładnie co tam napisał kolega z problemem i palnąłem głupotę nic nie wnoszącą do tematu
[Dodano po chwili]
Usunięcie posta Quessira w temacie "Uruchom niezainstalowaną grę", w dziale Baldur's Gate I.
Powód ? Nic nie wnosi do tematu.
Interwencja w temacie Smoczy Skarbiec na prośbę Al-Mahdiego. Zamknięcie tematu (mega OT) oraz kasacja postów autorstwa: Gościa, Berdentha, Garouka, Kleantesa, Al-Mahdiego, Ornikiela, Sangstera i Favara.