Admin&Mod Log
Porządki w "Instrukcja obsługi forum" - posty ziomka i titanium OUT
[Dodano po chwili]
Propozycja autorstwa ziomka OUT
[Dodano po chwili]
Kasacja postów ziomka i titanium z tematu o działaniu galerii.
[Dodano po chwili]
Kasacja posta Titianium z tematu STRATEGIE w diablo o raz dodatkowo wywaliłem jakiś stary post Deu z dopiskiem do kasacji.
[Dodano po chwili]
Kasacja posta Titanium z tematu o Wiedżminie. Śmiech na sali nad poziomem tego pana...
[Dodano po chwili]
J.W. w temacie o patchu 1.1 diablo.
[Dodano po chwili]
j.w. temat "noga wirta"
[Dodano po chwili]
Powody powyższych decyzji: spam, spam, spam, mylone działy, głupie dopiski, górnictwo
Dodatkowo odpalam panom po dniu odpoczynku od forum.
[zdmuchuje dym lecący z rewolwerów, chowając je w kaburach]
[Dodano po chwili]
[szybkie wyszarpnięcie rewolweru z kabury i strzał za siebie z przewrotu]
Kasacja posta Titanium z temacie Regulamin. Spam, zebrało mu się tu na przeprosiny.
[Dodano po chwili]
Propozycja autorstwa ziomka OUT
[Dodano po chwili]
Kasacja postów ziomka i titanium z tematu o działaniu galerii.
[Dodano po chwili]
Kasacja posta Titianium z tematu STRATEGIE w diablo o raz dodatkowo wywaliłem jakiś stary post Deu z dopiskiem do kasacji.
[Dodano po chwili]
Kasacja posta Titanium z tematu o Wiedżminie. Śmiech na sali nad poziomem tego pana...
[Dodano po chwili]
J.W. w temacie o patchu 1.1 diablo.
[Dodano po chwili]
j.w. temat "noga wirta"
[Dodano po chwili]
Powody powyższych decyzji: spam, spam, spam, mylone działy, głupie dopiski, górnictwo
Dodatkowo odpalam panom po dniu odpoczynku od forum.
[zdmuchuje dym lecący z rewolwerów, chowając je w kaburach]
[Dodano po chwili]
[szybkie wyszarpnięcie rewolweru z kabury i strzał za siebie z przewrotu]
Kasacja posta Titanium z temacie Regulamin. Spam, zebrało mu się tu na przeprosiny.
Kasacja 8 postów z tematu 142 (Faerun -> Rozprawy). Posty między innymi Klaentesa i Orisha. Wywiązała się rozmowa nijak nie związana z tematem.
[Dodano po chwili]
Kasacja postu Klaentesa z tematu Domy (Faerun -> Błędy). Były to 2 słowa, które nic nie wnosiły do tematu, użytkownik sam to podkreślił i przeprosił.
[Dodano po chwili]
Kasacja postu Klaentesa z tematu Domy (Faerun -> Błędy). Były to 2 słowa, które nic nie wnosiły do tematu, użytkownik sam to podkreślił i przeprosił.
Kasacja tematu help me z działu Pomoc (Faerun -> Pomoc) napisanego przez Per. Temat łamał zasady, treść odnosiła się do poruszonego i jeszcze świeżego tematu, który znajduje się jako pierwszy, dodatkowo użytkownik napisał tylko jedno, krótkie zdanie.
[Dodano po chwili]
Kasacja tematu Przedmioty z działu Sugestie i propozycje (Faerun -> SiP). Temat powielał wiele poruszonych już tematów, które niekiedy poszły już w zapomnienie. Dodatkowo zaczynał się tam OT.
[Dodano po chwili]
Kasacja tematu Przedmioty z działu Sugestie i propozycje (Faerun -> SiP). Temat powielał wiele poruszonych już tematów, które niekiedy poszły już w zapomnienie. Dodatkowo zaczynał się tam OT.
Użytkownikowi 'kubuś puchatek' została wyłączona możliwość postowania. Powód: Posiadanie więcej niż jednego konta na forum. (konto Titanium <-> Kubuś Puchatek) Konto zostanie skasowane przez admina. Titanium otrzymuje za to 10% ostrzeżenia.
Dodatkowo został skasowany post w.w. w dziale o rangach, ot kolejny spam.
Dodatkowo został skasowany post w.w. w dziale o rangach, ot kolejny spam.
Kasacja 8 postów w temacie Ranga: Legislator (Faerun -> Pozwolenia). Wywiązała się rozmowa niezwiązana z tematem zgłoszenia.
[Dodano po chwili]
Nadanie kary 10% użytkownikowi o nicku Desdeamona. Użytkownik ten pomimo bogatych postów często pisze też jednozdaniowe o zaledwie kilku słowach. Jako, iż kilkukrotnie dopuściłem się do upomnień wpisowych w postach tego użytkownika (niektóre posty zostały po tym rozbudowane), a owa postać ciągle dopuszcza się do pisania, krótkich wypowiedzi - postanowiłem zastosować ostrzeżenie procentowe.
[Dodano po chwili]
Kasacja postu użytkownika Drago Gamerin w temacie Ruathyn (Faerun -> Sugestie i propozycje). Post był czystym OT nie związanym z tematem.
[Dodano po chwili]
Nadanie kary 10% użytkownikowi o nicku Desdeamona. Użytkownik ten pomimo bogatych postów często pisze też jednozdaniowe o zaledwie kilku słowach. Jako, iż kilkukrotnie dopuściłem się do upomnień wpisowych w postach tego użytkownika (niektóre posty zostały po tym rozbudowane), a owa postać ciągle dopuszcza się do pisania, krótkich wypowiedzi - postanowiłem zastosować ostrzeżenie procentowe.
[Dodano po chwili]
Kasacja postu użytkownika Drago Gamerin w temacie Ruathyn (Faerun -> Sugestie i propozycje). Post był czystym OT nie związanym z tematem.
Kasacja postów diega19, Verthogha, oraz ziomka w temacie "zamieniłem się postacią"
Clasic offtop, PM z wieścią dla ziomka. To już któryśtam raz kiedy podaje to samo co było parę postów wyżej.
[Dodano po chwili]
Kasacja tematu ziomka "fajne kody" był już taki temat, i nawet ziomek w nim odpisywał.
Kolejny tego typu wybryk i wlepiam %...
[Dodano po chwili]
Kasacja postwów DeBe i Verthogha z tematu kody do diablo. Od OT
Temat zamykam, problem rozwiązany.
Do DeBe.
Nie spamuj więcej, dobrze ci radzę.
Clasic offtop, PM z wieścią dla ziomka. To już któryśtam raz kiedy podaje to samo co było parę postów wyżej.
[Dodano po chwili]
Kasacja tematu ziomka "fajne kody" był już taki temat, i nawet ziomek w nim odpisywał.
Kolejny tego typu wybryk i wlepiam %...
[Dodano po chwili]
Kasacja postwów DeBe i Verthogha z tematu kody do diablo. Od OT
Temat zamykam, problem rozwiązany.
Do DeBe.
Nie spamuj więcej, dobrze ci radzę.
Temat Jak w Gothicu się robi screeny? w G1 zamknięty i oznaczony tagiem [Pomoc].
Temat Jak zostać guru? w G1 oznaczony tagiem [Pomoc].
Temat Jak rzucić czar? w G1 zamknięty i oznaczony tagiem [Pomoc].
Temat Jak przejść do 3 rozdziału? w G1 zamknięty i oznaczony tagiem [Pomoc].
Temat Video w Inne crpg został połączony z tematem Two Worlds.
Temat Jak zostać guru? w G1 oznaczony tagiem [Pomoc].
Temat Jak rzucić czar? w G1 zamknięty i oznaczony tagiem [Pomoc].
Temat Jak przejść do 3 rozdziału? w G1 zamknięty i oznaczony tagiem [Pomoc].
Temat Video w Inne crpg został połączony z tematem Two Worlds.
7 postów (Pasora, Murzyna, Eternala cośtam, Jakiegoś z 666 w nicku i chyba jeszcze kogoś) wyleciało z tematu Wojna!. Powód:
1. to nie czat
2. to nie temat na rozważanie który z przeciwników jest gorszy
[Dodano po chwili]
Wydzieliłem posty nt. flasha Lowcy z przeprosin Ziomka.
Zamykam przeprosiny Ziomka. Do skasowania za jakiś czas. Powód: przeprosiny przyjęte i nie ma sensu by temat kusił do jakiegoś spamowania.
1. to nie czat
2. to nie temat na rozważanie który z przeciwników jest gorszy
[Dodano po chwili]
Wydzieliłem posty nt. flasha Lowcy z przeprosin Ziomka.
Zamykam przeprosiny Ziomka. Do skasowania za jakiś czas. Powód: przeprosiny przyjęte i nie ma sensu by temat kusił do jakiegoś spamowania.