Poza tym połączyłem trzy tematy o modach w jeden główny i go przykleiłem.
Admin&Mod Log
Usunięcie wiadomości Yale'mallisa w temacie "Anomen", w dziale BG II. Powód ? Dokładnie to samo zostało już napisane dwa posty wyżej.
[Dodano po chwili]
Temat "Woluminy, gdzie są ?", w dziale BG I został zamknięty. Powód ? Jest już taki o podobnej tematyce i takim samym pytaniu
Za jakiś czas go usunę...
[Dodano po chwili]
Temat "Woluminy, gdzie są ?", w dziale BG I został zamknięty. Powód ? Jest już taki o podobnej tematyce i takim samym pytaniu
Za jakiś czas go usunę...
Zamknąłem tematy o wojnach klanowych w Faerun -> Klany. Powód: Dawno nieaktualne.
Lets begin!
Kasacja posta unreala w temacie "Problem w ruinach Illefarn" w dziale "Neverwinter Nights 2"
Powód? To co było tam napisane: "no, dziwne o jest"
[Dodano po chwili]
Kasacja posta Kaliousehio w temacie "Jak dostać się do klasztoru..." w dziale "[GII]Ciekawostki"
Powód? Mega rozprawka o treści: "Wow, nie udaje mi sie!
"
[Dodano po chwili]
Temat "kody" w dziale Gothic III wyleciał w powietrze.
Powód? Istnieje podobny temat o kodach.
[Dodano po chwili]
Temat "Rozdzielczość" został zamknięty.
Powód? Ekht wyjaśnił
[Dodano po chwili]
Zamknąłem temat "klan wowa", oraz zmieniłem nazwę tematu "Jaka rasa będzie najpopularniejsza?" na "Jaka rasa jest najpopularniejsza? Temat "Kto bedzie gral?" na "Kto gra"
Kasacja posta unreala w temacie "Problem w ruinach Illefarn" w dziale "Neverwinter Nights 2"
Powód? To co było tam napisane: "no, dziwne o jest"
[Dodano po chwili]
Kasacja posta Kaliousehio w temacie "Jak dostać się do klasztoru..." w dziale "[GII]Ciekawostki"
Powód? Mega rozprawka o treści: "Wow, nie udaje mi sie!
"
[Dodano po chwili]
Temat "kody" w dziale Gothic III wyleciał w powietrze.
Powód? Istnieje podobny temat o kodach.
[Dodano po chwili]
Temat "Rozdzielczość" został zamknięty.
Powód? Ekht wyjaśnił
[Dodano po chwili]
Zamknąłem temat "klan wowa", oraz zmieniłem nazwę tematu "Jaka rasa będzie najpopularniejsza?" na "Jaka rasa jest najpopularniejsza? Temat "Kto bedzie gral?" na "Kto gra"
Temat "Grobowiec za farmą onara" zamknięty.
Powód? Problem rozwiązany
Posty Łowcy Kafia (czy jak to się pisze ) i Verthogha wyleciały.
Totalny offtop się zrobił
Tematy "Posążek innosa , Darona""3 krąg magii""duch""toga maga wody" zamknięte, problemy rozwiązane
Post Diega19 w temacie "Tablice Z Kamienia" wyleciał. Offtop
Temat "uriziel" zamknięty i przeniesiony do działu GI
Temat "Problemy z instalacją NK" wyleciał. Koles się zastanawiał dlaczego jego koledzy mają problem z instalacją NK.
Powód? Problem rozwiązany
Posty Łowcy Kafia (czy jak to się pisze ) i Verthogha wyleciały.
Totalny offtop się zrobił
Tematy "Posążek innosa , Darona""3 krąg magii""duch""toga maga wody" zamknięte, problemy rozwiązane
Post Diega19 w temacie "Tablice Z Kamienia" wyleciał. Offtop
Temat "uriziel" zamknięty i przeniesiony do działu GI
Temat "Problemy z instalacją NK" wyleciał. Koles się zastanawiał dlaczego jego koledzy mają problem z instalacją NK.
Temat "Xzar i Montaron" w dziale Baldur's Gate I został zamknięty.
Powód ? Problem rozwiązany i za duży offtop się tam robił
Przeniesienie postów DeBe, Sosny i Adiego z tego samego tematu, do "Gdzie mogę znaleźć Drizzta?"
Powód ? Gaworzyli sobie nie w tym temacie co trzeba
Przy okazji ostrzeżenie słowne dla tych trzech panów. Jak piszę, żeby przestać offtopować to nie po to by sobie popisać, ale żebyście zaprzestali tego robić Następnym razem polecą procenty i zrobi się smutno :-/
Powód ? Problem rozwiązany i za duży offtop się tam robił
Przeniesienie postów DeBe, Sosny i Adiego z tego samego tematu, do "Gdzie mogę znaleźć Drizzta?"
Powód ? Gaworzyli sobie nie w tym temacie co trzeba
Przy okazji ostrzeżenie słowne dla tych trzech panów. Jak piszę, żeby przestać offtopować to nie po to by sobie popisać, ale żebyście zaprzestali tego robić Następnym razem polecą procenty i zrobi się smutno :-/