Temat: Nie można zacząć rozmowy. w dziale Baldur's Gate II został zamknięty. Powód ? Jak to słusznie napisał i zauważył kolega Ornikiel został on wyczerpany do granic możliwości.
Poza tym połączyłem trzy tematy o modach w jeden główny i go przykleiłem.
Wiosenne porządki w dziale G2 Na razie skromnie - zamknięcie kliku tematów, wykasowanie, poprzenoszenie. Z czasem inne działy też będzie trzeba uporządkować jakoś
Kasacja posta unreala w temacie "Problem w ruinach Illefarn" w dziale "Neverwinter Nights 2"
Powód? To co było tam napisane: "no, dziwne o jest"
[Dodano po chwili]
Kasacja posta Kaliousehio w temacie "Jak dostać się do klasztoru..." w dziale "[GII]Ciekawostki"
Powód? Mega rozprawka o treści: "Wow, nie udaje mi sie!
"
[Dodano po chwili]
Temat "kody" w dziale Gothic III wyleciał w powietrze.
Powód? Istnieje podobny temat o kodach.
[Dodano po chwili]
Temat "Rozdzielczość" został zamknięty.
Powód? Ekht wyjaśnił
[Dodano po chwili]
Zamknąłem temat "klan wowa", oraz zmieniłem nazwę tematu "Jaka rasa będzie najpopularniejsza?" na "Jaka rasa jest najpopularniejsza? Temat "Kto bedzie gral?" na "Kto gra"
Temat Mam okropny problem............................... z Obliviona wyleciał. Powód: temat mógłby zostać opatrzony plakietką 'najlepszy wzór tematu, jakiego nie powinno się zakładać'
Temat "Xzar i Montaron" w dziale Baldur's Gate I został zamknięty.
Powód ? Problem rozwiązany i za duży offtop się tam robił
Przeniesienie postów DeBe, Sosny i Adiego z tego samego tematu, do "Gdzie mogę znaleźć Drizzta?"
Powód ? Gaworzyli sobie nie w tym temacie co trzeba
Przy okazji ostrzeżenie słowne dla tych trzech panów. Jak piszę, żeby przestać offtopować to nie po to by sobie popisać, ale żebyście zaprzestali tego robić Następnym razem polecą procenty i zrobi się smutno :-/