Admin&Mod Log
Usunąłem kilka postów z tematu Gothic 4. Prowadzono dywagacje na temat tego, dlaczego poprawiamy na kolorowo i wyrazy są dalej z błędami. Nawet sugerowano, żeby mi procencików dodać za 'czepianie się' i padła teoria, że na zielono błędy są poprawiane, a na niebiesko tylko zaznaczane. Heh, to się przynajmniej uśmiałem. A Ekh jak zwykle pięknie całość ujął i wszystko wytłumaczył. Ale już tego nie ma... .
Hmm, żadnych postów Vena nie kasowałem ostatnio.
Zamknąłem temat "Czarowanie" w dziale Faerun -> Pomoc. Powód jak zwykle: Byyyyło. Do wywalenia za jakąś dobę.
Zamknąłem temat "Czarowanie" w dziale Faerun -> Pomoc. Powód jak zwykle: Byyyyło. Do wywalenia za jakąś dobę.
Temat kamienie przodkow w G3 został usunięty. Powód: był już taki.
Trzy posty z tematu potrzebujesz bezpiecznego miejsca...? w G3 usunięte. Powód: offtop. Plus dla Archola za dbanie o ortografię użytkowników, ale ot, to ot :]
Temat Smoczy czar w G3 usunięty. Powód: jakieś bzdury.
Temat Mam kody dla tych co nie mają i nietylko w G3 usunięty. Powód: kody są już na stronie.
Temat Kody w G3 zamknięty. Powód: j/w.
Temat Kamienie Teleportacyjne w G3 usunięty. Powód: oznaczony do kasacji.
Temat czary dominacji te najleprze w G3 usunięty. Powód: mam dość... Przeczytajcie temat jeszcze raz i zapłaczcie...
Dla odmiany: Temat wymagania dla obliviona w Oblivionie usunięty. Powód: oznaczony do kasacji.
[Dodano po chwili]
Zmiana nazwy tematu Smok na Ciekawostki w G3 i przypięcie.
Temat Co do magi w Gothic III.Czy ulepszą czary? w G3 usunięty. Powód: jakieś bzdury, na które nikt nie odpowiada.
EDIT
Kasacja posta Łowcy w temacie Rozwój postaci w G3. Powód: OT.
Trzy posty z tematu potrzebujesz bezpiecznego miejsca...? w G3 usunięte. Powód: offtop. Plus dla Archola za dbanie o ortografię użytkowników, ale ot, to ot :]
Temat Smoczy czar w G3 usunięty. Powód: jakieś bzdury.
Temat Mam kody dla tych co nie mają i nietylko w G3 usunięty. Powód: kody są już na stronie.
Temat Kody w G3 zamknięty. Powód: j/w.
Temat Kamienie Teleportacyjne w G3 usunięty. Powód: oznaczony do kasacji.
Temat czary dominacji te najleprze w G3 usunięty. Powód: mam dość... Przeczytajcie temat jeszcze raz i zapłaczcie...
Dla odmiany: Temat wymagania dla obliviona w Oblivionie usunięty. Powód: oznaczony do kasacji.
[Dodano po chwili]
Zmiana nazwy tematu Smok na Ciekawostki w G3 i przypięcie.
Temat Co do magi w Gothic III.Czy ulepszą czary? w G3 usunięty. Powód: jakieś bzdury, na które nikt nie odpowiada.
EDIT
Kasacja posta Łowcy w temacie Rozwój postaci w G3. Powód: OT.
Kasacja tematu: Kto Ma Kall Online użyszkodznika Xardas2006 +10% Powód: Dział G3 jest chyba o G3, co nie?
[Dodano po chwili]
Zdjąłem 10% Ornikielowi. Powód: "Amnestia. Jak chce to potrafi, a jak nie będzie chciał to ja już postaram o to by chciał."
[Dodano po chwili]
Przeniosłem temat Pasoro o jego forum do karczmy.
[Dodano po chwili]
Kasacja tematu piotrka12 pt: "Czy ktos to przesedł sacreda? " Powód: Jeśli dobrze zrozumiałem to autor sam sobei znalazł już rozwiązanie.
[Dodano po chwili]
Zdjąłem 10% Ornikielowi. Powód: "Amnestia. Jak chce to potrafi, a jak nie będzie chciał to ja już postaram o to by chciał."
[Dodano po chwili]
Przeniosłem temat Pasoro o jego forum do karczmy.
[Dodano po chwili]
Kasacja tematu piotrka12 pt: "Czy ktos to przesedł sacreda? " Powód: Jeśli dobrze zrozumiałem to autor sam sobei znalazł już rozwiązanie.
Kasaja tematu: "Dlaczego tak mało obrony:( " autorstwa: ShusaRx Powód: otografia, pokemony i to zdjęcie tej pani z brakującą garderobą. PM wysłana.
[Dodano po chwili]
User ShusaRx dostał bana za niestosowanie się do moich poleceń. Jak widzę NIE publikowanie zdjeć nagich panienek przerasta jego możliwości.
[Dodano po chwili]
User ShusaRx dostał bana za niestosowanie się do moich poleceń. Jak widzę NIE publikowanie zdjeć nagich panienek przerasta jego możliwości.
Temat Ekwipunek w Gothicu 3 został wykasowany. Za "żeczy", "chełmy" i inne potworki...
Temat kamienie teleportacyjne w nordmarze w G3 został wykasowany. Jest taki artykuł na stronie.
[Dodano po chwili]
Temat Humor Al kaida w Karczmie usunięty. Identyczny temat już istniał i został połączony z temat Kawały...
Temat Screenshoty / Ustawienia grafiki w Oblivionie usunięty. Temat podwójny.
Temat kamienie teleportacyjne w nordmarze w G3 został wykasowany. Jest taki artykuł na stronie.
[Dodano po chwili]
Temat Humor Al kaida w Karczmie usunięty. Identyczny temat już istniał i został połączony z temat Kawały...
Temat Screenshoty / Ustawienia grafiki w Oblivionie usunięty. Temat podwójny.
3 posty w temacie o ]Silvanusie w Sugestiach i propozycjach Fae wykasowane. Powód: Flamewar się zrobił.
Do Vena i Orna: Pisać porządnie z jakimiś argumentami a nie czatować sobie.
Do Vena i Orna: Pisać porządnie z jakimiś argumentami a nie czatować sobie.
sugeruję zmianę i skrócenie nick-u użytkownia: "żeński narząd płciowy wulgarnie"
http://forum.gexe.pl/enski-narzad-plcio...rnie-m2197.html
http://forum.gexe.pl/enski-narzad-plcio...rnie-m2197.html