No cóż wybór był dla mnie trudny, gdyż nie znam imion i nazwisk aktorów, którzy grają w filmach. Po prostu nie przywiązuje do tego wagi (jakiś tam aktorów znam ). Ocenienie na podstawie wyglądu też było trudne. Ale mój wybór padł na Jessicę. Dlaczego? Nie mam pojęcia. Wydała mi się po prostu ładniejsza ;p
Na pytanie postawione w temacie nie wypowiem się ale musze coś tu skomentować.
Cytat
Trudny wybór... Natalie była rewelacyjna w "Ataku klonów", ale na przedstawionych obrazkach rządzi niewątpliwie Jessica. Ech, chyba jednak Jessica...
Na jakiej podstawie uznałeś, ze ona byłą rewelacyjną? Toż to jedna z jej gorszych i bardziej dzrzewnianych ról... (nie mówiąc, że byłą często zamieniana tam z Keirą Knightley). Już ciekawszą rolę miała w Leonie.
Nie zrozumieliśmy się. Jako aktorka zagrała tak naprawdę tylko jedną, genialną rolę: "Leon zawodowiec" oczywiście. W "Ataku klonów" zaprezentowała natomiast nieprzeciętną urodę i dziesiątki fatałaszków , które zmieniała co chwilę. Umiejętności aktorskich Natalie w tym filmie jakoś nie zauważyłem...
Mi takze bardziej sie spodobala Jessica Alba,a czemu? hmmm moze dlatego iz nie prezentuje takiej jakby ;,, krzykliwej urody" jesli rozumiecie o co mi chodzi. :D
Na czym polega idea tego tematu, bo chyba nie rozumiem. Napiszę Jessica i już, tak? A później będzie kto jest piękniejszy Pudzian czy Lepper i też ktoś napiszę Pudzian inny Leper i tak w kółko? Ej... przesadzacie .
Na czym polega idea tego tematu, bo chyba nie rozumiem. Napiszę Jessica i już, tak? A później będzie kto jest piękniejszy Pudzian czy Lepper i też ktoś napiszę Pudzian inny Leper i tak w kółko? Ej... przesadzacie icon_confused.gif.
Wiesz nie samymi grami człowiek żyje, a to jest swoisty odstresowacz i można popatrzeć na piękne kształty (a kto mówił , że będzie pudzian kontra Lepper? Swoją drogą dziwne porównanie )
Pomysl wiekszosci forum w szczegolnosci jego meskiej czesci podoba sie. Panie z drobnymi wyjatkami jak do tej pory nie protestowaly, chodz troche dziwne wydaje mi sie, ze z idea zalozenia meskiego odpowiednika tego topicu jako pierwszy wystartowal Rincewind.
Wiesz nie samymi grami człowiek żyje, a to jest swoisty odstresowacz i można popatrzeć na piękne kształty (a kto mówił , że będzie pudzian kontra Lepper? Swoją drogą dziwne porównanie )
No dobra, miejcie co chcecie, ale przeciez żeby poogladać zdjęcia modelek wystarczy wpisać nazwisko w wyszukiwarce. Nie mówię, że nie zobaczyłem fotek . Słodziutka jest Natalie na pierwszym zdjęciu . A to z Pudzianem, to się chyba sarkazm nazywa .
Użytkownik Slade napisał
Panie z drobnymi wyjatkami jak do tej pory nie protestowaly, chodz troche dziwne wydaje mi sie, ze z idea zalozenia meskiego odpowiednika tego topicu jako pierwszy wystartowal Rincewind.
A kto powiedział, że jestem za kolejnym durnym tematem? Ja? Broń Boże. Wystarczy jeden. A, że mężczyźni są większością tego forum... cóż, tak bywa.