Może kiedyś pomyślę o jakimś innym.
Wasze telefoniki.
Czy posiadasz telefon komórkowy???
Tak (68 głosów [94.44%])
Nie (4 głosy [5.56%])
No ja bym z chcia wymienil ale mam duzzzo wydatkow teraz
Rolki Agresive, graficzka ... i troche tego jeszcze wiec fon to ostanie co wymienie
Rolki Agresive, graficzka ... i troche tego jeszcze wiec fon to ostanie co wymienie
"To jest komunikator i powinien służyć do komunikacji. Tymczasem pomału zaczyna stanowić jakąś protezę mózgu. Spotkałem mnóstwo ludzi, których telefony były mądrzejsze od nich. Służą do robienia fatalnych zdjęć, nagrywania kilkusekundowych strzępów rozmowy, mogą być niewydarzoną konsolą gier, można na nich oglądać niewyraźny, skaczący obraz pseudotelewizji, surfować po niedorozwiniętej wersji pseudointernetu, albo słuchać muzyki, nagranej w pustym, żelaznym elewatorze. Telefony zdobi się, oddaje im cześć, oraz płaci haracz."
Nie mogłem się powstrzymać...
Nie mogłem się powstrzymać...
Nic dodać nic ująć Ja mam nokie 3310 telefon powinien służyć do rozmowy i esów pisania i tyle mi starcza. A ze 3310 jest dosłownie niezniszczalna to ją posiadam. Chociaż zacząłem sie zastanawiać nad kupnem czegoś mniejszego.
po co ? 3310 to sie nawet przed drechami obronić idzie... szkoda że nie ma antenki bo wtedy za broń dwuręczną by była uznawana a mały telefon łatwiej zgubić ...
Gdybym sie chciał przed drechami bronić to raczej bym używał swojego starego ericssona... Waga około 250g wymiary +/- 15/6/4cm
Pfff, chyba i tak nic nie pobije mojej starej NOKI 6210, którą jak po pijaku rzucałem to nawet zadrapań nie miała. Szkoda, że mi się rozwaliła, musiałem sobie przez to kupić nowego fona: NOKIE 6230, z której nie jestem zadowolony. Ale tak to jest jak się kupuje koma na allegro..
A ja mam stary poczciwy Samsung C100. Miałem ponad rok temu Sony Ericssona k300i i go zgubiłem . I od tego czasu nie przywiązuje dużej wagi do telefonu, bo to tylko rzecz nabyta i powód do szpanu...