Wasze telefoniki.
Czy posiadasz telefon komórkowy???
Tak (68 głosów [94.44%])
Nie (4 głosy [5.56%])
A ja mam takie:
I oba polecam, bo spisują się świetnie. Oczywiście kupione w promocji za 99 i 1 zł. Na pewno nie wydałbym 1000 zł na sam telefon, jak to robią niektórzy. Ostatnio spodobał mi się W350i, ale niestety - na trzeci mnie nie stać. Zresztą zabrakłoby mi kieszeni. Jak ktoś nie kojarzy, to tu jest zdjęcie, a tu reklama. I nie, wcale nie jestem uzależniony. To, że zmieniam średnio co pół roku, o niczym przecież jeszcze nie świadczy.
I oba polecam, bo spisują się świetnie. Oczywiście kupione w promocji za 99 i 1 zł. Na pewno nie wydałbym 1000 zł na sam telefon, jak to robią niektórzy. Ostatnio spodobał mi się W350i, ale niestety - na trzeci mnie nie stać. Zresztą zabrakłoby mi kieszeni. Jak ktoś nie kojarzy, to tu jest zdjęcie, a tu reklama. I nie, wcale nie jestem uzależniony. To, że zmieniam średnio co pół roku, o niczym przecież jeszcze nie świadczy.
Ja z telefonów korzystam do upadłego. Dopóki sie nie rozlatuje już totalnie to nie myślę o nowym. Moja ostatnia Motorolla C85 (czy 95?) została porzucona dopiero jak mi koleś z serwisu powiedział, że naprawa będzie kosztowała więcej niż kupienie nowego.
Nie, ale raz dostałem Mitsubishi Trium Eclipse (czy jakoś tak) jako zastępczy. To dopiero było przeżycie.