Jak często odwiedzasz forum?
Jak często odwiedzasz forum?
kilka razy dziennie (34 głosy [69.39%])
codziennie (7 głosów [14.29%])
kilka razy w tygodniu (8 głosów [16.33%])
raz w tygodniu (0 głosów [0%])
kilka razy w miesiacu (0 głosów [0%])
raz w miesiacu (0 głosów [0%])
tylko gdy oczekuje na post w moim temacie (0 głosów [0%])
Cóż, zagłosowałem na Kilka razy dziennie, ponieważ: mam wysoką rangę w Gwardii Królewskiej (w chwili, w której to piszę, tymczasowo nia rządze pod nieobecność Draxora) i jestem moderatorem na forum Gwardii. Pozatym, to naprawdę spoko forum ze spoko ludzmi . Ciekawi mnie, co kto napisał i kto nowy się pojawił. Na nawiasie, kilka razy odwiedził nas GoogleBot
To i ja się może wypowiem. Na forum jestem zawsze większość czasu spędzonego przed komputerm na dzień. Dlaczego, ponieważ zżyłem się z tym forum i z ludźmi na nim postujacymi. Po połączeniu for niechciało mi się pisać, ale przyzwyczaiłem się i jestem kilka(naście) razy na dzień. Wiecie, są też obowiązki w Gwardii.
PS. Zauważyłem że wiele osób po połączeniu przestało już postować
PS. Zauważyłem że wiele osób po połączeniu przestało już postować
No polączyła sie wasza Strefa i nasze Królestwo
A to sataniści jedni :mrgreen: [joke]
No ale mamy za to nowych kumpli ze Strefy (pozdrawiam ), ktorzy zapełnili luke po niewiernych. Z ich strony równiez na pewno nie pisze dużo osób, a my zapelniliśmy im tą lukę
Cytat
Zauważyłem że wiele osób po połączeniu przestało już postować
A to sataniści jedni :mrgreen: [joke]
No ale mamy za to nowych kumpli ze Strefy (pozdrawiam ), ktorzy zapełnili luke po niewiernych. Z ich strony równiez na pewno nie pisze dużo osób, a my zapelniliśmy im tą lukę
Ja! Jeszcze ja! Jeszcze ja zaglądam kilka razy dziennie, oczywiście w miarę moich możliwości. A co jest najczęstszą przyczyną chwilowej nieobecności? Problemy z piep***** LAN'em . Ech, jak mnie to denerwuje, jak już chciałbym poczytać co napisaliśćie, a tu pac... "Połączenie z srewerem nie może byc zrealizowane." A jak już jestem, to zawsze przeglądam wszystkie tematy, stosując technikę od góry do dołu . Jak już mówiliście bardzo się zżyłem z forum i jest to jedyne miejsce, gdzie stale postuje. Pozdrawiam!