Cała prawda o metalowcach, rpg, muzyce itd
Ponadto badania cenionych amerykańskich naukowców J. Bagginsa i M. Burtona niezbicie udowodniły, że muzyka metalowa powoduje:
1) UTRATĘ KONTROLI ŚWIADOMOŚCI, REFLEKSU, ZDOLNOŚCI KONCENTRACJI
2) ZNACZNE ZMNIEJSZENIE INTELIGENCJI I WOLNEJ WOLI
3) ULEGANIE HALUCYNACJOM I OMANOM SŁUCHOWYM
4) OPĘTANIE PRZEZ SZATANA |||| (mhm moja ciocia jest opetana przez szatana bo slucha tylko ave maryja, np. przy krojeniu marchewki, kto wie czy nie wyobraza sobie ze kroi czyjes ciało!? :O
5) WYCIEŃCZENIE I OTĘPIENIE ORGANIZMU
6) DEWIACJE NA TLE SEKSUALNYM: zoofilię, nekrofilię, transwestytyzm, frotteryzm |||| (ups? )
7) UNIKANIE ŚWIATŁA SŁONECZNEGO - badania nad tym zagadnieniem ciągle trwają ||||(tak tak.. )
8) NIEMOŻNOŚĆ ZASYPIANIA NOCĄ - prawdopodbnie we wecześniej opęntanym człowieku rodzi się demon, wampir tudzież inna zjawa rządna krwii oraz blasku księżyca |||| ( no i juz wiemy skad sie wzial wampire lord:P )
9) STOPNIOWE WYNISZCZANIE UKŁADÓW, LIMFATYCZNEGO ORAZ DOKREWNEGO.
EDIT
www.szatanizm.prv.pl
4) OPĘTANIE PRZEZ SZATANA |||| (mhm moja ciocia jest opetana przez szatana bo slucha tylko ave maryja, np. przy krojeniu marchewki, kto wie czy nie wyobraza sobie ze kroi czyjes ciało!? :O
6) DEWIACJE NA TLE SEKSUALNYM: zoofilię, nekrofilię, transwestytyzm, frotteryzm |||| (ups? )
7) UNIKANIE ŚWIATŁA SŁONECZNEGO - badania nad tym zagadnieniem ciągle trwają ||||(tak tak.. )
8) NIEMOŻNOŚĆ ZASYPIANIA NOCĄ - prawdopodbnie we wecześniej opęntanym człowieku rodzi się demon, wampir tudzież inna zjawa rządna krwii oraz blasku księżyca |||| ( no i juz wiemy skad sie wzial wampire lord:P )
EDIT
www.szatanizm.prv.pl
Cytat
Ponadto badania cenionych amerykańskich naukowców J. Bagginsa i M. Burtona niezbicie udowodniły, że muzyka metalowa powoduje:
Ciekawe z kąd maja taka pewnośc.Może ktoś ich opentał?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
EDIT
Co za głupia strona!!
Cytat
www.szatanizm.prv.pl
Co za głupia strona!!
Użytkownik Ola dnia Jul 11 2005, 10:21 AM napisał
Jak od tego brały się wampiry to śmiertelników było by już tyle ile palców u jednek ręki:]
Mi się spodobalo stwierdzenie Słuchająć hip-hopu dziecko: zaczyna późno wracać do domu . Tak jak sobie poczytałem Wasze posty i cytowane kawałki to już miałem ubaw po pachy. A z D&D i czarną magią to narmalka. Wszędzie o tym piszą. I nie zapomnę filmiku podanego przez Ekhteliona o Bytach Szybkośći . To był dopiero lol .
Cudownie poprostu...Wychodzi na to ze:metalikowcy, szmatanowcy tudziez inne dzikie węże to zUo, które Trzeba wyplenic jak najszybciej bo zatruja naszą Matkę Ziemie...Uchowaj nas Hekate! Jak widać zło jest wszędzie i ingdy niewiadomo, kiedy zza rogu wyskoczy na nas DemonZszafy tudzież sam wielki Szaf[r]an;) In nomine mrówka,parówka, żubrówka..i potwory wszelakie. EOT
Ps:Radio Ma Ryja z o.Rydzykiem na czele to jedyne zbawienie!
Ps:Radio Ma Ryja z o.Rydzykiem na czele to jedyne zbawienie!
Wow... =.=
Mój zeszyt do religii to po prostu zbiór szkiców broni wszelakiej
Kiedyś podszedł do mnie ksiądz [a ja się bawiłem w rysowanie narzędzi tortur] i się mnie zapytał 'A co ty tam, synu, rysujesz?'.
'Ano, Łoże Madejewa [czy jakoś tak, moje IQ ciągle na wakacjach XD].'
'A do czego to służyło?'
[ciaglę rysuję. Tym razem dodałem postać ludzką dla realizmu... krwawego realizmu XD] 'Wie ksiądz... tego używała Inkwizycja.'
'Aha. No to rysuj dalej' XD
Myślałem że zjadę... Albo nam kiedys powiedział, że sataniści ubierają się na czarno i mają długie włosy. A ja tak chodzę na codzień XD Można zjechać u mnie na religii, i nie tylko. Typu, spotkanie z wychowawczynią 1 września: 'Widzę, żeście wszyscy urośli, opaliliście się i tylko NIEKTÓRZY [patrząc na mnie] jeszcze nie zmądrzeli' XDDDD
Mój zeszyt do religii to po prostu zbiór szkiców broni wszelakiej
Kiedyś podszedł do mnie ksiądz [a ja się bawiłem w rysowanie narzędzi tortur] i się mnie zapytał 'A co ty tam, synu, rysujesz?'.
'Ano, Łoże Madejewa [czy jakoś tak, moje IQ ciągle na wakacjach XD].'
'A do czego to służyło?'
[ciaglę rysuję. Tym razem dodałem postać ludzką dla realizmu... krwawego realizmu XD] 'Wie ksiądz... tego używała Inkwizycja.'
'Aha. No to rysuj dalej' XD
Myślałem że zjadę... Albo nam kiedys powiedział, że sataniści ubierają się na czarno i mają długie włosy. A ja tak chodzę na codzień XD Można zjechać u mnie na religii, i nie tylko. Typu, spotkanie z wychowawczynią 1 września: 'Widzę, żeście wszyscy urośli, opaliliście się i tylko NIEKTÓRZY [patrząc na mnie] jeszcze nie zmądrzeli' XDDDD
Hehe, pamiętam jak przed wakacjami (to już były takie wolne dni właściwie), spytaliśmy się Siostry która nas uczy religii czy możemy podłączyć magnetofon i puścić jakąś muzyke no i ona głupia sie zgodziła :twist: . Więc na pierwszy rzut poszedł album Master Of Puppets... haha, odrazu kazała ściszyć. No dobra, ściszyliśmy, ale puściliśmy teraz KoRn'a :twist: . Hehe, w końcu nie wytrzymała i powiedziała że nie dajemy jej pracować, że przy takiej muzyce to ona szłau dostaje i że mamy wyłączyć, a któryś z moich kolegów powiedział że "przecież pozwoliła nam słuchać i ściszyliśmy jak prosiła"... no i wylądował u dyrektorki za kwestionowanie rozkazów. Od tamtej pory nie chodzi na religię :mrgreen: