CD-Projekt
Odgrzewam temat (jak kucharz ) ponieważ nastąpiła Rewolucja u tego właśnie dystrybutora. Chodzi oczywiście o gram.pl nowy serwis CD-Projekt'u, który od dzisiaj zaczyna działalność. Co on takiego proponuję:
-Dożywotnia gwarancja gier komputerowych, których dystrybutorem jest CD-Projekt
- Nielimitowany i darmowy serwer FTP
- Dział używek (przechodzisz grę na wszelkie sposoby i już ci się nie chcę w nią grać ? W tym dziale możesz ją sprzedać)
-Wirtualne pieniądze (za każdą zajerestrowaną elektronicznię grę dostajesz wirtualną kasę i możesz ją wydać w specjalnym sklepie internetowym)
Jak widać CD-Projekt miał dobry pomysł. Jak myślicie ?
-Dożywotnia gwarancja gier komputerowych, których dystrybutorem jest CD-Projekt
- Nielimitowany i darmowy serwer FTP
- Dział używek (przechodzisz grę na wszelkie sposoby i już ci się nie chcę w nią grać ? W tym dziale możesz ją sprzedać)
-Wirtualne pieniądze (za każdą zajerestrowaną elektronicznię grę dostajesz wirtualną kasę i możesz ją wydać w specjalnym sklepie internetowym)
Jak widać CD-Projekt miał dobry pomysł. Jak myślicie ?
Cytat
Taa byłby jeszcze lepszy gdyby za grę dało się całkowicie zapłacić tymi wirtualnym złotówkami bo tak to jest lipa, i dalej to samo syfne forum
Zagadzam się z tobą :] Choć np. jak dziś, jest dzień z Tribes 2 i można kupić za 1zł + wirtualna kasa :] Więc jakoś to nie przeszkadza :]
A forum rzeczywiście syfne, nigdy mi się nie podobało Z resztą stronka gram.pl do nadzwyczajnych nie należy i moim zdaniem CD-Projekt.info była o wiele ładniejsza
Użytkownik Tokar dnia Oct 7 2005, 05:37 PM napisał
[post="36750"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
i co moze za taki ,,niby" pieniadze cos u nich kupie, juz to widze i mowie jak przezorny polak: tu musi byc jakis haczyk...
Cytat
i co moze za taki ,,niby" pieniadze cos u nich kupie, juz to widze i mowie jak przezorny polak: tu musi byc jakis haczyk...
Haczyk jest taki, by kupować oryginalne gry, a nie na stadionie X-lecia Bo aby uzbierać troche wirtualnej kasy musisz zarejestrować elektronicznię grę, co wiąże się z kupieniem oryginała :]
Na stronie Wiedźmina, na której przeczytałem o pojawieniu się tej strony, piszą, że można kupić gadżety związane z nim, ale jak dotąd nic nie zauważyłem. W gadżetach jest tylko top ten: powtarzające się koszulki i kubki.
Co do kupowania gier za wirtualne pieniadze, to dla mnie nie robi to wielkiej różnicy. Jakoś sobie radziłem dotychczas, jak coś było warte, to kupowałem oryginał. Na tej stronie, to może tylko gadżety będę kupował.
Co do kupowania gier za wirtualne pieniadze, to dla mnie nie robi to wielkiej różnicy. Jakoś sobie radziłem dotychczas, jak coś było warte, to kupowałem oryginał. Na tej stronie, to może tylko gadżety będę kupował.