Skrytobójca
Ilość postów: 602
Klasa: Zabójca
Tak jak single tylko, że z żywymi osobami.
PS masz mikrofon? Bo to ułatwiało by porozumiewanie się. Pisząc ciężko się gra.
Skrytobójca
Możemy zacząć choćby teraz.
Skrytobójca
To zakładam grę na Gamerangerze hasło: ge
Skrytobójca
Jak ktoś chce grać to jak najszybciej niech pisze, bo bez sensu będzie nam zaczynać od nowa będąc np w połowie gry.
[Dodano po 6 dniach]
Lionel, Bielu. Dawno nie graliśmy wypadałoby umówić się na jakiś termin, aby kontynuować. Np jutro by wam pasowało? Ja jestem jutro cały dzień w domu.
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Jedynie po 21, ale piątek mam dolny.
Gość_Anonim*
Hmmm... Niech ktoś powie że jeszcze gra bo zawsze chciałem w sieci przkurwi... JAK COS WALIC GG 1845799 !!!
Skrytobójca
Już dawno nie graliśmy dlatego pytanie do Biela i Lio: Kiedy gramy? Ja mam każdy dzień wolny w godzinach wieczornych/ późnopopołudniowych. A co do nowego gościa, to jak Bielu i Lio nie będą chcieli grać i jak znajdziemy więcej osób możemy grać (nie ma problemu jeśli to by była wasza 1 gra w multiplayer, bo po grach z Bielem i Lio mam już obcykane i mogę wyjaśnić.
Skrytobójca
Jest dokładnie tak jak mówisz. Ew. jest wyjście, że kodami podbijesz level (testy z kolegą na multi działają kody). Tylko, że jest jeden podstawowy problem - jakbyś chciał do nas dołączyć to średnio jest jak, bo jak widać ostatnio graliśmy już daaawno temu.
Asasyn
Ilość postów: 1941
Ja bym się może i skusił na wspólną grę, ale z tego co pamiętam instalacja wszystkich fajnych modów zajmowała mi 2 dni (bo musiałem coś reinstalować po tym, jak się okazało, że zainstalowałem zły mod lub w złej kolejności) ;_;
A na niezmodowanej grze średnio się gra [czyt. znudziło mi się]