Możecie mi wierzyć - nawet jak się przeszło BG 2 n razy to multiplayer za 1 razem jest nieziemski. To jak kompania widzę, że trochę osób się nazbierało. Pisać w tym temacie kto chce grać w nowego multiplayera (wygodnie byłoby mi bez modów jakbyśmy z Bielem i Lio znowu grali, ale jak wam bardzo zależy możemy i z modami) oraz kto w jaką klasę by grał. Jak będzie min 3 osoby możemy grać (jak ktoś jest zielony w multiplayerze wszystko objaśnie)
[BGII] [BG2] Granie Online
Huh odkopię temacik. Co mi tam
Byłbym chętny na granie online bez modów ,ale dopiero w niedalekiej przyszłości. Za jakiś miesiąc być może. Musiałbym przenstalować Baldura bo mam trochę modów npc : Amber, Angelo, Varshoon, Solaufein, Xan, Yasraena, Larsha, Avi Maya i questowe np. Pieśń Władającej ,Innershade, Unfinished Buisness
oraz poprawkowe TwickPack i Fixpack czyli jak to wszystko uporządkuję i podładuję internet to jestem do dyspozycji.
Mam nadzieję ,że ktoś się jeszcze znajdzie
Byłbym chętny na granie online bez modów ,ale dopiero w niedalekiej przyszłości. Za jakiś miesiąc być może. Musiałbym przenstalować Baldura bo mam trochę modów npc : Amber, Angelo, Varshoon, Solaufein, Xan, Yasraena, Larsha, Avi Maya i questowe np. Pieśń Władającej ,Innershade, Unfinished Buisness
oraz poprawkowe TwickPack i Fixpack czyli jak to wszystko uporządkuję i podładuję internet to jestem do dyspozycji.
Mam nadzieję ,że ktoś się jeszcze znajdzie
To tak. W najbliższy piątek doładowuję net i do tego dnia mam zamiar przeinstalować Baldura. Postaram się namówić jednego znajomego z forum na wspólne granie ,ale gospodarzem gry nie będę, bo mój net potrafi zrywać połączenie, lecz dam radę grać.
Jak wszystko będę miał ustalone ze znajomym i gotową grę to napiszę do ciebie na PW.
Jak wszystko będę miał ustalone ze znajomym i gotową grę to napiszę do ciebie na PW.
Tym razem nie ma żadnego gadania. Z Bhaalem998 ustalamy szczegóły.
Jeżeli masz Fodro program Game Ranger i Baldur's Gate 2 + Tron Bhaala bez żadnych wgranych modów to możesz się do nas przyłączyć.
Jeżeli masz Fodro program Game Ranger i Baldur's Gate 2 + Tron Bhaala bez żadnych wgranych modów to możesz się do nas przyłączyć.