Czempion Chwały
Ilość postów: 246
Klasa: Rycerz
przy okazji słyszałem ze można w internecie znaleźć dużo artów tapet screenów opowiadań o lady Aribeth jeśli
tak, to gdzie???
Czempion Chwały
A oprócz Google istnieją jakieś inne strony poświęcone właśnie jej???
[Dodano po 17 dniach]
Proszę o pomoc w ich znalezieniu
Licz
Ilość postów: 2868
Klasa: Nekromanta
Każdy ma takie same szanse na znalezienie tych informacji w google, ty oczekujesz, że ktoś tutaj zna konkretny adres? Strony o NWN ogólnie to rozumiem, może by się coś konkretnego znalazło, ale o jednej konkretnej postaci?
Czempion Chwały
Mogą być i o NWN-ie jak masz jakieś a co do Lady Aribeth to wiem, że sporo informacji na jej temat posiada Hawkwood
Licz
Ilość postów: 2868
Klasa: Nekromanta
Tyle, że on już od dawna nie jest aktywnym użytkownikiem, choć zagląda tu od czasu do czasu. Jeżeli chodzi o strony to czemu nie poszukasz sam, nie sądzę żeby ktoś tu jeszcze grał aktywnie w NWN, chyba że w ramach przypomnienia dawnych czasów, tak więc nie sądzę że ktoś zacznie Ci sypać adresami z pamięci, a wszystkie inne znajdziesz w google.
Czempion Chwały
Dobra rozumiem ale czemu tak na mnie naskakujesz. Od niedawna zacząłem być tu użytkownikiem i muszę zobaczyć co i jak.
Czempion Chwały
Rozumiem i zgadzam sie co do tego. Sorry, chcieliście mi pomóc a ja to potraktowałem nie tak, jak trzeba mimo to dzięki.