Rozumiem i zgadzam sie co do tego. Sorry, chcieliście mi pomóc a ja to potraktowałem nie tak, jak trzeba mimo to dzięki.
Lady Ari i screeny - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Moim skromnym zdaniem to nie jest naskakiwanie tylko udzielanie dobrych rad.Nie ma co się tu czepiać kolegi Sosny, bo dobrze pisze. Google jest kopalnią wszystkiego o ile wiesz czego szukasz.Bard Card masz już ponoć 15 lat i szukanie samodzielnie informacji na dany temat nie boli a wręcz pomaga. Druga sprawa to jak rozpoznać nie aktywnego usera? Jeżeli jego ostatnia wizyta była w 2009 roku to oznacza że user jest od dawna nieaktywny
Dobra rozumiem ale czemu tak na mnie naskakujesz. Od niedawna zacząłem być tu użytkownikiem i muszę zobaczyć co i jak.
Tyle, że on już od dawna nie jest aktywnym użytkownikiem, choć zagląda tu od czasu do czasu. Jeżeli chodzi o strony to czemu nie poszukasz sam, nie sądzę żeby ktoś tu jeszcze grał aktywnie w NWN, chyba że w ramach przypomnienia dawnych czasów, tak więc nie sądzę że ktoś zacznie Ci sypać adresami z pamięci, a wszystkie inne znajdziesz w google.
Mogą być i o NWN-ie jak masz jakieś a co do Lady Aribeth to wiem, że sporo informacji na jej temat posiada Hawkwood
Każdy ma takie same szanse na znalezienie tych informacji w google, ty oczekujesz, że ktoś tutaj zna konkretny adres? Strony o NWN ogólnie to rozumiem, może by się coś konkretnego znalazło, ale o jednej konkretnej postaci?
A oprócz Google istnieją jakieś inne strony poświęcone właśnie jej???
[Dodano po 17 dniach]
Proszę o pomoc w ich znalezieniu
[Dodano po 17 dniach]
Proszę o pomoc w ich znalezieniu
przy okazji słyszałem ze można w internecie znaleźć dużo artów tapet screenów opowiadań o lady Aribeth jeśli
tak, to gdzie???
tak, to gdzie???