Temat organizacyjny

Witam wszystkich serdecznie i tradycyjnie już przypominam zasady, bo chyba wszyscy je znają na pamięć. Nie czytamy innych sesji dopóki gramy, nie rozmawiamy o nich, nie psujemy sobie zabawy podglądaniem. Subforum zostaje zahasłowane, bo wyobrażam sobie, że nie wszyscy gracze mogą chcieć upubliczniać swoje wyczyny. Wszyscy jesteście ogarnięci, więc nie muszę wprowadzać drakońskich systemów rozliczania z postów, jednak prędkość 1 post każdego dnia dżentelmeńsko uznamy za minimalną. Jeśli w weekendy nie odpiszę, nie panikujcie, pewnie jestem w domu. Jeśli wy nie odpiszecie czasem - też nie będę panikował. Proszę jednak o pamiętanie, że sesja pisana rzadziej niż raz dziennie będzie się wlec w nieskończoność i prawdopodobnie niewiele w niej uda się rozegrać. Sesja się skończy po blizzardowemu - jak się skończy.

Życzę dobrej zabawy i połamania zębów.

Tematy będą się pojawiać stopniowo, początek też może być delikatnie wolniejszy, ze względu na różne inne moje obciążenia.

[Dodano po 27 minutach]

Zapomniałem jeszcze napisać: Czas gry to wiosna - kwiecień, ale ostatnie tygodnie były dość chłodne, więc sporo osób chodzi w swetrach albo przeciwdeszczowych kurtkach.

[Dodano po 11 godzinach]

Jeszcze jedną rzecz chciałbym zaznaczyć. Chociaż rzecz dziać się będzie na Śląsku i w okolicach, nie jestem rodowitym Ślązakiem i nie mówię gwarą. Dlatego też, w sesji nie będą się pojawiać naleciałości gwarowe, gdyż albo a) nikt nic by nie zrozumiał albo b) brzmiałoby to idiotycznie, ponieważ nie potrafiłbym tego zrobić właściwie. Uznajmy, że kwestie zostały przetłumaczone ze śląskiego na polski.

[Dodano po 8 dniach]

Od czwartku do niedzieli odpowiedzi będą bożą łaską. Wyjeżdżam.
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Odpowiedz
Informuję, że wyjeżdżam i przez weekend będę total out jeśli chodzi o net więc i odpisywać nie będzie możliwości. Od poniedziałku back to the game.
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Jestem z powrotem.

[Dodano po miesiącu]

Święta, święta i po świętach.

Macie nowy zapał do grania?
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Odpowiedz

Zapał, powiadasz...?
Odpowiedz
Ano zapał.

Odpowiedz
Chcę poinformować, że z powodu przeprowadzki, przez jakiś czas nie będę miał dostępu do internetu. Myślę, że do końca tygodnia lub za tydzień będę z powrotem.
Jestem Wampirem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Od czwartku nie będzie odpisów aż do następnego poniedziałku. Kto chce jeszcze jeden albo dwa to odpisywać, pozostali muszą poczekać na koniec weekendu.
Odpowiedz
eMGie...?

[Dodano po 5 dniach]

Rozumiem, że eMGie i sesja odeszli w nieznane.
Odpowiedz
Ależ skąd. eMGie i sesja czeka na zbiórkę. Miło, że jesteś nadal zainteresowany.
Odpowiedz
Dobre pytanie...
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
Na waszą zbiórkę. Jak widzę, właśnie się dokonała. W takim razie dzisiaj będą odpowiedzi.

[Dodano po 7 godzinach]

No, może raczej dziś.

[Dodano po 20 dniach]

Sorry, chłopaki. Zacząłem pracę, zanim się przyzwyczaiłem trochę minęło. Jadziem.

[Dodano po 12 dniach]

Panowie, a ja tak sie staram...
Odpowiedz
Nie truj. Nie masz Morttona w sesji.
Odpowiedz
Tempo nam spadło. Co byście powiedzieli na przyspieszenie nieco tempa akcji? jeśli nie macie czasu na częste odpisy stosuje dłuższe posty. Mamy jeszcze sporo wydarzeń do rozegrania. W tym tempie skończymy za dwa lata.
Odpowiedz
Przepraszam za przestój, ale ułamki wolnego czasu do jubileuszu staram się poświęcić na jubileusz. Do wtorku powinno się unormować.

[Dodano po 18 dniach]

A co to ma znaczyć, że Eirin nie odpisuje od taaaaak dawna? (Nie, nie podglądam, patrzę po dacie ostatniego postu)
Odpowiedz
Eirin wolno. A tak w ogóle teraz jest przerwa świąteczna i można mieć trochę luzu. Ja pewnie będę odpisywał w weekend.
Odpowiedz
A Eirin jeszcze się z nami bawi, czy już tak nas koszmarnie wyprzedziła, że dobrniemy do momentu, w którym możesz ruszyć i jej wątek za sto lat?
Odpowiedz
Myślę że o to trzeba by zapytać samą Eirin. jeśli chodzi o spójność czasową to raczej nie będzie z tym problemów gdyby chciała wrócić do aktywnego pisania. jeśli zaś nie to tez jakoś rozegrany ten wątek między nami. pewnie tak właśnie się stanie. Ale nie, brak aktywności w tamtej sesji nie wynika z waszej niemożności dogonienia.

[Dodano po 11 dniach]

Piszecie w tych sesjach, gracze moi drodzy? chwila aktywności i znowu zdechło. Może za nudno jest? Jak coś jest nie tak to napiszcie mi proszę tutaj.

[Dodano po sekundzie]

Piszecie w tych sesjach, gracze moi drodzy? chwila aktywności i znowu zdechło. Może za nudno jest? Jak coś jest nie tak to napiszcie mi proszę tutaj.
Odpowiedz
Panowie?
Odpowiedz
← Sesja WoD by eimyr

Temat organizacyjny - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...