bump
Temat organizacyjny - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Mogiemy
Hej, jak chcesz te? si? dolaczyc mozemy zaczac tam gdzie ostatnio skonczylismy...
[Dodano po 11 miesiącach]
?!?!?!?!
Tokar?
eimyr?
Ktoś tu żyje?
Panowie?
Ja tam nie narzekam
Myślę że o to trzeba by zapytać samą Eirin. jeśli chodzi o spójność czasową to raczej nie będzie z tym problemów gdyby chciała wrócić do aktywnego pisania. jeśli zaś nie to tez jakoś rozegrany ten wątek między nami. pewnie tak właśnie się stanie. Ale nie, brak aktywności w tamtej sesji nie wynika z waszej niemożności dogonienia.
[Dodano po 11 dniach]
Piszecie w tych sesjach, gracze moi drodzy? chwila aktywności i znowu zdechło. Może za nudno jest? Jak coś jest nie tak to napiszcie mi proszę tutaj.
[Dodano po sekundzie]
Piszecie w tych sesjach, gracze moi drodzy? chwila aktywności i znowu zdechło. Może za nudno jest? Jak coś jest nie tak to napiszcie mi proszę tutaj.
[Dodano po 11 dniach]
[Dodano po sekundzie]
A Eirin jeszcze się z nami bawi, czy już tak nas koszmarnie wyprzedziła, że dobrniemy do momentu, w którym możesz ruszyć i jej wątek za sto lat?
Eirin wolno. A tak w ogóle teraz jest przerwa świąteczna i można mieć trochę luzu. Ja pewnie będę odpisywał w weekend.
Przepraszam za przestój, ale ułamki wolnego czasu do jubileuszu staram się poświęcić na jubileusz. Do wtorku powinno się unormować.
[Dodano po 18 dniach]
A co to ma znaczyć, że Eirin nie odpisuje od taaaaak dawna? (Nie, nie podglądam, patrzę po dacie ostatniego postu)
[Dodano po 18 dniach]
A co to ma znaczyć, że Eirin nie odpisuje od taaaaak dawna? (Nie, nie podglądam, patrzę po dacie ostatniego postu)
Tempo nam spadło. Co byście powiedzieli na przyspieszenie nieco tempa akcji? jeśli nie macie czasu na częste odpisy stosuje dłuższe posty. Mamy jeszcze sporo wydarzeń do rozegrania. W tym tempie skończymy za dwa lata.
Nie truj. Nie masz Morttona w sesji.
Na waszą zbiórkę. Jak widzę, właśnie się dokonała. W takim razie dzisiaj będą odpowiedzi.
[Dodano po 7 godzinach]
No, może raczej dziś.
[Dodano po 20 dniach]
Sorry, chłopaki. Zacząłem pracę, zanim się przyzwyczaiłem trochę minęło. Jadziem.
[Dodano po 12 dniach]
Panowie, a ja tak sie staram...
[Dodano po 7 godzinach]
No, może raczej dziś.
[Dodano po 20 dniach]
Sorry, chłopaki. Zacząłem pracę, zanim się przyzwyczaiłem trochę minęło. Jadziem.
[Dodano po 12 dniach]
Panowie, a ja tak sie staram...
Dobre pytanie...
Na zbiórkę czego?
Ależ skąd. eMGie i sesja czeka na zbiórkę. Miło, że jesteś nadal zainteresowany.
eMGie...?
[Dodano po 5 dniach]
Rozumiem, że eMGie i sesja odeszli w nieznane.
[Dodano po 5 dniach]
Rozumiem, że eMGie i sesja odeszli w nieznane.
Od czwartku nie będzie odpisów aż do następnego poniedziałku. Kto chce jeszcze jeden albo dwa to odpisywać, pozostali muszą poczekać na koniec weekendu.
Chcę poinformować, że z powodu przeprowadzki, przez jakiś czas nie będę miał dostępu do internetu. Myślę, że do końca tygodnia lub za tydzień będę z powrotem.
Ano zapał.