bump
Temat organizacyjny - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Mogiemy ![](/view/images/emoticons/default/tongue.gif)
![](/view/images/emoticons/default/tongue.gif)
Hej, jak chcesz te? si? dolaczyc mozemy zaczac tam gdzie ostatnio skonczylismy...
![](http://s6.tinypic.com/ehzz0o.gif)
[Dodano po 11 miesiącach]
?!?!?!?!
Tokar?
eimyr?
Ktoś tu żyje?
![](/view/images/emoticons/default/biggrin.gif)
Panowie?
Ja tam nie narzekam ![](/view/images/emoticons/default/biggrin.gif)
![](/view/images/emoticons/default/biggrin.gif)
Myślę że o to trzeba by zapytać samą Eirin. jeśli chodzi o spójność czasową to raczej nie będzie z tym problemów gdyby chciała wrócić do aktywnego pisania. jeśli zaś nie to tez jakoś rozegrany ten wątek między nami. pewnie tak właśnie się stanie. Ale nie, brak aktywności w tamtej sesji nie wynika z waszej niemożności dogonienia.
[Dodano po 11 dniach]
Piszecie w tych sesjach, gracze moi drodzy? chwila aktywności i znowu zdechło. Może za nudno jest? Jak coś jest nie tak to napiszcie mi proszę tutaj.
[Dodano po sekundzie]
Piszecie w tych sesjach, gracze moi drodzy? chwila aktywności i znowu zdechło. Może za nudno jest? Jak coś jest nie tak to napiszcie mi proszę tutaj.
[Dodano po 11 dniach]
[Dodano po sekundzie]
A Eirin jeszcze się z nami bawi, czy już tak nas koszmarnie wyprzedziła, że dobrniemy do momentu, w którym możesz ruszyć i jej wątek za sto lat? ![](/view/images/emoticons/default/sad.gif)
![](/view/images/emoticons/default/sad.gif)
Eirin wolno. A tak w ogóle teraz jest przerwa świąteczna i można mieć trochę luzu. Ja pewnie będę odpisywał w weekend.
Przepraszam za przestój, ale ułamki wolnego czasu do jubileuszu staram się poświęcić na jubileusz. Do wtorku powinno się unormować.
[Dodano po 18 dniach]
A co to ma znaczyć, że Eirin nie odpisuje od taaaaak dawna?
(Nie, nie podglądam, patrzę po dacie ostatniego postu)
[Dodano po 18 dniach]
A co to ma znaczyć, że Eirin nie odpisuje od taaaaak dawna?
![](/view/images/emoticons/default/smile.gif)
Tempo nam spadło. Co byście powiedzieli na przyspieszenie nieco tempa akcji? jeśli nie macie czasu na częste odpisy stosuje dłuższe posty. Mamy jeszcze sporo wydarzeń do rozegrania. W tym tempie skończymy za dwa lata.
Nie truj. Nie masz Morttona w sesji.
Na waszą zbiórkę. Jak widzę, właśnie się dokonała. W takim razie dzisiaj będą odpowiedzi.
[Dodano po 7 godzinach]
No, może raczej dziś.![](/view/images/emoticons/default/sorcerer.gif)
[Dodano po 20 dniach]
Sorry, chłopaki. Zacząłem pracę, zanim się przyzwyczaiłem trochę minęło. Jadziem.
[Dodano po 12 dniach]
Panowie, a ja tak sie staram...
[Dodano po 7 godzinach]
No, może raczej dziś.
![](/view/images/emoticons/default/sorcerer.gif)
[Dodano po 20 dniach]
Sorry, chłopaki. Zacząłem pracę, zanim się przyzwyczaiłem trochę minęło. Jadziem.
[Dodano po 12 dniach]
Panowie, a ja tak sie staram...
Dobre pytanie...
Na zbiórkę czego? ![](/view/images/emoticons/default/sorcerer.gif)
![](/view/images/emoticons/default/sorcerer.gif)
Ależ skąd. eMGie i sesja czeka na zbiórkę. Miło, że jesteś nadal zainteresowany.
eMGie...?
[Dodano po 5 dniach]
Rozumiem, że eMGie i sesja odeszli w nieznane.
[Dodano po 5 dniach]
Rozumiem, że eMGie i sesja odeszli w nieznane.
Od czwartku nie będzie odpisów aż do następnego poniedziałku. Kto chce jeszcze jeden albo dwa to odpisywać, pozostali muszą poczekać na koniec weekendu.
Chcę poinformować, że z powodu przeprowadzki, przez jakiś czas nie będę miał dostępu do internetu. Myślę, że do końca tygodnia lub za tydzień będę z powrotem.
Ano zapał.
![](http://diablo.phx.pl/Grafika/postacie2/paladyn/drzewko3/4.jpg)
![](http://diablo.phx.pl/Grafika/postacie2/paladyn/drzewko3/4.jpg)